Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PaketFivem Disc Paket Ücretsiz (Sqlli ve Geliştirmeye Açık)
Bir süredir server işlerini takip edemiyorum da, temel bir paket arıyorum fakat kararsız kaldım. Extendedmod vb. şeyler var nasıl seçeceğim yardımcı olma şansın var mı? Seninkinde extendedmode yok sanırım.
bu senin ilerleyişine bağlı, serverside optimizasyonu yapıp yapmamana bağlı. paketin kaç kişi kaldıracağını belirleyen büyük etkenlerden biri paketin temeli değildir
atıyorum paketin sadece temelinin serverside msec i total 1 ise
paketin bitmiş halinin serverside msec i 10-12 olabilir
Bir süredir server işlerini takip edemiyorum da, temel bir paket arıyorum fakat kararsız kaldım. Extendedmod vb. şeyler var nasıl seçeceğim yardımcı olma şansın var mı? Seninkinde extendedmode yok sanırım.
Merhabalar arkadaşlar 2 3 ay önce disc temel paket bulmaya çalıştığımda sonuçsuz kalmıştım. Geliştirmeye açık paket arıyordum fakat bulamadım.
Bundan dolayı kendim hazırlayıp sadece fivemturk.com'a özel paylaşmak istedim.