Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruFivem Araçlara PIT Demiri Eklemesi Nasıl Yapılır?
Halihazırda elimde bulunan araçlara PIT Demiri eklemek istiyorum fakat nasıl yapabileceğim konusunda bir fikrim yok, internette de yardımcı olabilecek bir kaynağa rastlamadım. Birisi anlatabilir veya anlatabilecek bir içerik paylaşabilirse çok sevinirim.
önce bir 3d cizim programi indiriyorsun, misal 3ds max.
sonra o programla nasil çizim yapilacagini ögreniyorsun.
daha sonra istedigin arabayi o programda açiyorsun ve üzerinde 3d modelleme ile pit demiri çiziyorsun.
yeni yaptigin aracin exportunu alip fivem ile çalisir hale getiriyorsun.
Kolay gelsin.
Elimde halihazırda bir PIT Demir modeli bulunmuyor, herhangi bir polis aracından bunu kesip alabilmem mümkün müdür?
Veya elinde olan birisi bana PIT Demiri modeli iletebilir mi
Elimde halihazırda bir PIT Demir modeli bulunmuyor, herhangi bir polis aracından bunu kesip alabilmem mümkün müdür?
Veya elinde olan birisi bana PIT Demiri modeli iletebilir mi
Örnek olarak GTA5 Mods üzerinden indirdiğim bir aracı zmod 3 e atamıyorum veya atmayı bilmiyorum. Zmod3 e giriyorum, open-> istediğim aracın klasörüne giriyorum fakat hiçbir dosya yok içerisinde.