Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herhalde yazılanları okumuyorsun?
story mod da hile yaptım diyor bu onlineye yansımıyor ve diğer oyuncuların oyunlarını mahvetmiyor
o zaman fivem oynamakta binevi hileye giriyor gta 5 onlinede herhangi mod kurmak ban sebebi
herhalde yazılanları okumuyorsun?
story mod da hile yaptım diyor bu onlineye yansımıyor ve diğer oyuncuların oyunlarını mahvetmiyor
o zaman fivem oynamakta binevi hileye giriyor gta 5 onlinede herhangi mod kurmak ban sebebi
evet tam olarak bunu söylüyorum ama maalesef kimse okuduğunu anlamıyor.. bazı arkadaşlar bunun çözümünü bildiğini ve egolarını tatmin etmek için böyle yapıyor ve hileci damgası yiyorum hileye tamamen karşı biriyim sadece story modda istediğimi yapmak istedim çözümü söyleme sorun değil ama egounu tatmin edemezsin yardım konusu açtım gereksiz tepki verildi senin anlayışın içinde teşekkür ederim