Merhabalar burdan 11.04 Tarihinde vds ve key satın aldım. Fakat o günden beri ne adam akıllı kullanabiliyorum ne adam akıllı desteğe bakıyorlar. Sürekli vds düşmesi , donması veya kullanım sıkıntısı yaşanıyor ve hiçbir şekilde desteğe bakılmıyordu. Bugun en azından bu Vds'in süresi varken beta sürecine başlatayım derken start veriyorum ram tüketiminden dolayı yüklenmiyor hiçbirşey sonra herşeyi kapattıktan sonra şu görsel ile karşılastım;
Boştayken %84 Ram tüketimi ben hiçbiryerde görmedim. Ve desteklerine gelirsek
Hiçbir şekilde mesajlara geri dönülmüyor ve ben bunlardan şikayetçiyim. Forumda hala Hüseyin adlı kişinin bulunmasınıda gereksiz buluyorum. Kendisini açıklama yapması için forum konusuna davet ediyorum ve daha fazlasını görmek isteyenler olursa destek kaydını ekran kaydı alıp streamlabs yüklerim.
Boştayken %84 Ram tüketimi ben hiçbiryerde görmedim. Ve desteklerine gelirsek
Hiçbir şekilde mesajlara geri dönülmüyor ve ben bunlardan şikayetçiyim. Forumda hala Hüseyin adlı kişinin bulunmasınıda gereksiz buluyorum. Kendisini açıklama yapması için forum konusuna davet ediyorum ve daha fazlasını görmek isteyenler olursa destek kaydını ekran kaydı alıp streamlabs yüklerim.