Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paket Fast PVP Paketi

Paket o kadarda zor değildi tek stats'a üzüldüm ama daha iyisi var şuanda elimde statsı alıp farklı bi pakete atarsanız çalışmadığını görebilirsiniz sadece bu pakette kullanabilirsiniz ondan dolayı o da fazla üzmedi bu paketle sunucu açacak iseniz barann#1337 istek atıp ilk benle iletişime geçerseniz destekte sağlarım güzel paylaşım olmuş kendi gerçek discordunu da bırakırsan senin ile discorddan tartışmak isterim

DF
Paket o kadarda zor değildi tek stats'a üzüldüm ama daha iyisi var şuanda elimde statsı alıp farklı bi pakete atarsanız çalışmadığını görebilirsiniz sadece bu pakette kullanabilirsiniz ondan dolayı o da fazla üzmedi bu paketle sunucu açacak iseniz barann#1337 istek atıp ilk benle iletişime geçerseniz destekte sağlarım güzel paylaşım olmuş kendi gerçek discordunu da bırakırsan senin ile discorddan tartışmak isterim
adam ya geldi adam arkadaş ajan kanka discord filan vermiyor AFHSLJFKHAKSFLJGASAJHSFAK

DF
Kendi discordunu sunucusunu veya platform atması yeterli ama kimisi var sessizliğimizden bile korkuyor yapacak bişey yok dost :D
Fivem Türkde başıma bela alınca bne: abi pardon g*t korkusundan ismimi gizledim zorla paylaştırdılar

DF
Discordumu Ekledim tanışmak isteyenler yazabilir cok istediniz ama sanal mafyacılık yapcaksanız boşuna yazmayın.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!