Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tanıtımfahre-park-system & fahre-milmeter | Gelişmiş Araç Park Sistemi & Kilometre Sayacı
+ up
referanslar güncellendi
Update :
Kullanıcılardan gelen bazı hatalar düzeltildi . Bunlar ;
* Uçak/Helikopterlerin restart sonrası takla atmış bir şekilde spawn olması fix .( yüksek sayıda oyuncu için geri dönüş gerekli)
* Botlların/teknelerin konumunun kaydedilmesi fix (umarım ,yüksek sayılı oyuncuda geri dönüş gerekiyor)
+up
// +180 parkedilmiş araç ile birlikte +80 oyuncuda test edildi ve herhangi bir sorun yaşanmadı.
Mini bir hatadan ötürü, Araç bağlama scriptin de bağlanan araç bağlandığı halde sunucuya restart atılınca araba tekrar spawn oluyordu bunun için arabalar oyundan silinince database üzerinden de silinmesini sağlayarak çözüme kavuşturduk.
Referanslar güncellendi + olarak export kullanımı güncellendi
örnek kullanımı : local konum = exports["FahreParking"]:GetVehiclePosition(plate)
print(plate .. ": " .. tostring(konum))
şeklinde
şuanlık gps scriptini daha yazmaya başlamadık ama bizden önce davranıp scripti alıp yazmak isteyen olur diye exportu güncelledik.
local positions = exports["FahreParking"]:GetVehiclePositions(plate1, plate2, plate3)
for plate, pos in pairs(positions) do
print(plate .. ": " .. tostring(pos))
end
Park scriptini güncellemeyi bırakmıştım fakat son bir güncelleme getirdim.
Gelen yenilikler
+Nakliye arabalarına araç yüklenirse artık onlarda düzgün bir şekilde save ediliyor.(bunu yapacağımı önceden söylemiştim fakat yapmamıştım. Artık mevcut)
+ Artık araçların aldığı hasarlarda kayıt ediliyor. Sunucu yeniden başlatıldığında vesayre araçlar nereden hasar aldıysa aynı şekilde spawn oluyor.