Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel yorumun için teşekkür ediyorum, insanlar genelde buraya attığım postların 1 tanesi 10 ay sürdüğünü sanıyolar. Sonunda anlayan biri çıktı olayı :d
Güzel yorumun için teşekkür ediyorum, insanlar genelde buraya attığım postların 1 tanesi 10 ay sürdüğünü sanıyolar. Sonunda anlayan biri çıktı olayı :d
güzel yorumunuz için teşekkürlerimi sunuyorum. kötü yorum yapan arkadaşları dinleseydik şuan bu proje ayakta kalmazdı gerçekten tatlı ve bütün sistemleri kendine ait olan bi sunucu tasarlıyoruz. bu sunucu 5 10 çekse de bütün sunuculardan farklı olucağanı 'EYALET' başlığı altında attığım bütün forumlarda kanıtladığımı düşünüyorum
Herkese Selamlar! Bitmek bilmeyen Eyalet projemizin yavaş yavşa sonlarına gelmiş bulunmaktayız(10ay). Bugun sizlere Sondaj kulemizi tanıtmak istiyorum
(son gaz devam edilmekte)