Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FiveM dosyalarına da attım, fakat çalışmıyor. YouTube'da bir sürü videoya baktım fakat 1 tane bile FiveM ile alakalı bulamadım, bütün videolar GTA V'e nasıl yükleneceğini gösteriyor. Eğer siz bulabilirseniz atın lütfen.
FiveM dosyalarına da attım, fakat çalışmıyor. YouTube'da bir sürü videoya baktım fakat 1 tane bile FiveM ile alakalı bulamadım, bütün videolar GTA V'e nasıl yükleneceğini gösteriyor. Eğer siz bulabilirseniz atın lütfen.
dlc.rpf halindeyken atarsanız çalışmaz tabii ki. OpenIV ile açıp tek tek ayıklayarak grafik paketlerini mods'a atmanız gerekir.
Türkçe kaynaklar yerine yabancı kaynaklara, forumlara baksanız kurulumu şıp diye yaparsınız.