Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru esx_voice ses sorunu

EmreYLC

Üye
Yasaklandı
FT Kullanıcı
esx_voice kurulu normalde n tuşu basdığın an bar mor oluyor ancak benım mikrafona dokunduğum zaman mor bar çıkıyor yada çok sesli konuşmam gerekiyor bu sorunu acil nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevınırım bir türlü çözümünü bulamadım.

DF
Voice chat kısmından "Microphone Sensitivity" kısmını fullemeyi deneyin. Fotoğraf:

316

DF
bu sorun bendede var tam bunun için konu açacaktım iyiki aramışım benim açtığım sunucuda herkes bu durumda benlik bişey değil, baktım scriptlerle alakalı bişeyde değil. Sanki oyuna giren herkesin ayarlarını değiştiriyor. Push to talk değilde N ye basıyorum ses algılamadan aktif olmuyor oyun içi konuşma lütfen yardmıcı olurmusunuz? N basmazsam hiç konuşmuyor bu arada onda problem yok. Yani push to talk ın ses algılama versiyonu gibi.

DF
Bunun hakkında yapabileceğim birşey yok ve bildiğim kadarıyla oyun ayarlarını değiştirmek bir script ile mümkün değil.

DF
Bunun hakkında yapabileceğim birşey yok ve bildiğim kadarıyla oyun ayarlarını değiştirmek bir script ile mümkün değil.
bu microphone sensitivity olayını devre dışı bırakmam herhangi bir şekilde mümkün değil mi ?? Çünkü diğer tüm serverlarda bakıyorum bastığın gibi mikrofon aktif oluyorum ama benim serverimde bu sensitivity muhabbeti var ses algılamadan aktif olmuyor.

DF
Anlayamadım yani siz sesi algılamadan aktif olmasını yani sürekli aktif olmasını mı istiyorsunuz? Yada geç mi aktif oluyor? Cidden anlayamadım.

DF
Anlayamadım yani siz sesi algılamadan aktif olmasını yani sürekli aktif olmasını mı istiyorsunuz? Yada geç mi aktif oluyor? Cidden anlayamadım.
Tamam kusura bakmayın elimden geldiğince açık bir şekilde anlatmaya çalışacağım sorunumu.
Benim istediğim şey bas konuş şeklinde olması, yani N ye bastığımda mikrofon açılacak tüm sesi iletecek.
Ama bendeki şuanki durum şu, N ye basıyorum ama mikrofonum açılmıyor, karşıya ses gitmiyor,ben konuşmaya başladığımda mikrofon aktif oluyor sesim iletilmeye başlıyor. Buda bahsettiğim microphone sensitivity olayından kaynaklanıyor. Sensitivity'i düşürürsem N ye basılı tutar haldeyken sesimi iletmesi için bağırmam gerekiyor. Bu arada N ye basmazsam eğer hiçbir şekilde ses iletilmiyor onda sorun yok. Bas konuşun ses algılama olan hali gibi yani. Nasıl düzeltebilirim bunu?

DF
Tamam şimdi anladım. Malesef bu tamamen sizin mikrofonunuz ile ilgili olan bir sorun. İsterseniz daha fazla dumplamayalım konuyu. Eğer farklı türde sorularınız var ise discordum imzamda yazıyor.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!