Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım ESX_AMBULANCEJOB

• Konbuyu başlatan AEK1834
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 21
  • Görüntüleme 2K

AEK1834

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba;
Disc inventoryhud kullanıyorum.E çekince ve ölünce bazen itemler envanterden gitmiyor ama e basınca ve kalkınca sağ alt köşede -[üstünde ne kadar item varsa o kadar] siliniyor görünüyor.Bunu nasıl çözebilirim ?

Ayrıca diğer bir sorun G Basıyorum fakat sinyal gitmiyor ve konsolda böyle bir durum söz konusu.Nasıl bir kod satırı eklemem veya düzeltmem gerekiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim. 16585

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
Problemin kaynağını çözebilen var mı ?

DF
E çekince itemlerin resminin gitmemesi bildiğim kadarıyla kullandığın discten kaynaklı /ensureInv çekince gidebilir belki.Ambulancejobunu değiştirmeyi dene

DF
ir belki.Ambulancejobunu
Kullandığım ambulancejob extendedmode uyumlu ve sorunsuz diye biliyorum fakat şöyle bir problem var disc inventoryhudda ölünce ensureinv kullanmadan önce eşyayı yere atıp alırsam eşya resmi değil artık gerçekten sende kalıyor.

DF
disci ücretsiz olarak alıp indirdiysen çoğu buglu zaten :(

DF
Benim bildiğim kadarıyla karpuzun discindede hala buglar mevcut ortada bugları fixledip deyip satan çok kişi var fakat ne kadar doğru bilemem

DF
+1 KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN YOK MU ?

DF
Resimdeki hata değil zaten aynı komutun eklendiğini söylüyor ya restart atıyorsun scripte o çıkıyor yada aynı komut başka scripttede var sorun resimdeki değil ölünce item alma işlevidir scriptleri görmeden bir şey söyliyemeceğim için şimdilik bu kadar diyebilirim.

DF
Merhaba;
Disc inventoryhud kullanıyorum.E çekince ve ölünce bazen itemler envanterden gitmiyor ama e basınca ve kalkınca sağ alt köşede -[üstünde ne kadar item varsa o kadar] siliniyor görünüyor.Bunu nasıl çözebilirim ?

Ayrıca diğer bir sorun G Basıyorum fakat sinyal gitmiyor ve konsolda böyle bir durum söz konusu.Nasıl bir kod satırı eklemem veya düzeltmem gerekiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 16585
şöyle bir şey yapabilirsin esx_ambulancejob/server/main.lua burada
burayı bulup
Kod:
if Config.RemoveItemsAfterRPDeath then
    for i=1, #xPlayer.inventory, 1 do
        if xPlayer.inventory[i].count > 0 then
            xPlayer.setInventoryItem(xPlayer.inventory[i].name, 0)
        end
    end
end
alttaki gibi değiştirebilirsin.
Kod:
        end
    end
    deleteInventory(xPlayer.identifier)
end
ek olarak yapman gereken son şey en alta inip şu kodu eklemek
Kod:
function deleteInventory(identifier)
    MySQL.Async.execute('DELETE FROM disc_inventory WHERE owner = @owner AND type = @type', {['@owner'] = identifier,['@type'] = 'player'})
end
Tam olarak çalışıyor muydu emin değilim arada olsa da itemler gözüküyordu :/ ama ensureInv yapınca gidiyorlarda

DF
şöyle bir şey yapabilirsin esx_ambulancejob/server/main.lua burada
burayı bulup
Kod:
        end
    end
end
alttaki gibi değiştirebilirsin.
Kod:
        end
    end
end
ek olarak yapman gereken son şey en alta inip şu kodu eklemek
Kod:
function deleteInventory(identifier)
    MySQL.Async.execute('DELETE FROM disc_inventory WHERE owner = @owner AND type = @type', {['@owner'] = identifier,['@type'] = 'player'})
end
Tam olarak çalışıyor muydu emin değilim arada olsa da itemler gözüküyordu :/ ama ensureInv yapınca gidiyorlarda
Simdi karpuz karpuz başkan şöyle bir problem var ben öldüm E çektim resimler duruyor fakat kullanmaya çalışırsam kullanmıyor değil mi ? Bunun şöyle bir bugu var ben eşyayı yere atıp geri alırsam eğer eşya aktif oluyor.Yani adam EnsureINV Yapmadan direkt olarak eşyayı yere atıp alırsa eşya aktif bir şekilde envanterinde kalıyor.Bu göndermiş olduğun kodlarla maalesef düzelmedi.Senin paylasmıs oldugun extendedmode uyumlu Disc inv kullanıyorum bi el at gözünü seveyim

DF
Simdi karpuz karpuz başkan şöyle bir problem var ben öldüm E çektim resimler duruyor fakat kullanmaya çalışırsam kullanmıyor değil mi ? Bunun şöyle bir bugu var ben eşyayı yere atıp geri alırsam eğer eşya aktif oluyor.Yani adam EnsureINV Yapmadan direkt olarak eşyayı yere atıp alırsa eşya aktif bir şekilde envanterinde kalıyor.Bu göndermiş olduğun kodlarla maalesef düzelmedi.Senin paylasmıs oldugun extendedmode uyumlu Disc inv kullanıyorum bi el at gözünü seveyim
tamam işte aslında yukarda attığım kod ile envanteri tamamen siliyorsun o yüzden resim kalmamalı nadirde olsa kalabiliyor o yüzden şöyle bir yöntem daha ekle.
ilk olarak disc-inventoryhud/server/player.lua yu aç.
sonra en altına şu kodu ekle
Kod:
RegisterServerEvent('disc-inventoryhud:ensureInv')
AddEventHandler('disc-inventoryhud:ensureInv',function (player)
    ensurePlayerInventory(player)  
end)
şimdi ambulancejob üzerinde değişiklik yap aşağıda spoylr olarak verdim onuda
ilk yorumumda verdiğim değişimi yapmış olman lazım yani şunu LİNKK
sonra esx_ambulancejob/server/main.lua da şu önceden değişim yaptığın yeri şununla değiştir.
Kod:
        end
    end
    TriggerEvent('disc-inventoryhud:ensureInv', xPlayer)
end

DF
tamam işte aslında yukarda attığım kod ile envanteri tamamen siliyorsun o yüzden resim kalmamalı nadirde olsa kalabiliyor o yüzden şöyle bir yöntem daha ekle.
Kod:
end)
sonra esx_ambulancejob/server/main.lua da şu önceden değişim yaptığın yeri şununla değiştir.
Kod:
        end
    end
end
Çalıştı.Fixed kral adamsın karpuz karpuz .Diğer sorunumuz şu : Araç içerisinde ölürsen ve sinyal göndermeye çalışırsan araç torpidosu açılıyor ve araç torpidosu açıldığı için ölü olan item araç torpidosuna eşyaları doldurabiliyor.Bunu nasıl fixleyebiliriz ?

DF
Çalıştı.Fixed kral adamsın karpuz karpuz .Diğer sorunumuz şu : Araç içerisinde ölürsen ve sinyal göndermeye çalışırsan araç torpidosu açılıyor ve araç torpidosu açıldığı için ölü olan item araç torpidosuna eşyaları doldurabiliyor.Bunu nasıl fixleyebiliriz ?
envanteri açma tuşunu değiştir.

DF
disc-inventoryhud/config.lua
Config.TrunkOpenControl = 47 burası olması lazım
Eğer buraysa internetten baktığım sayı değerleri ile tam uyuşturamadım.47 internette Anahtar HELP KEY tuşu gibi .Sana zahmet kaçla değiştirilmesi gerekiyor ? mesela o'ya ya da kullanılmayan bir tuşa alsak ?

DF
Kod:
end)
Kod:
        end
    end
end
dediklerinizi yaptım disc_inventory kısmı silinmeye başladı fakat hala user_inventory kısmını silmiyor ne yapabilirim?

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!