Yeniden Merhaba Bugün yine kendi kodlamış olduğum eşsiz itemli disci paylaşıcam
dosya kurulumu için es_extended'ı değiştirin. Bu disci uniq item olarak şuanlık sadece örneklendirmek amaçlı yine discin içinde bulunan çantaya bağladım.
Bu çantayı başkasına verdiğiniz zaman karşıda ki kişi içinde ki eşyaları görebilir.
Bunun dışında scripte tabi ki olmaza olmaz seri numarası ve durablity bulunuyor.
Bu seri numarası şuanlık bir şeye bağlı değil ancak başka bir sql : Seri Numarası ve idetifier olarak kayıt oluyor
Buradan mdt ye veya istediğiniz herhani bir yere çektirebilirsiniz.
Geri kalan özellikleri birazcık config.luayı karıştırarak öğrenebilirsiniz.
Yine bilgisayarımın kötü olması sonucu resim çekemedim. Ama discin htmli gayet hoş duruyor.
Deneyip geri dönüş yaparsanız sevinirim
Link :
Uniq itemi mantığını kavramanız amaçlı telefon entegre ettim tam ççalışmaz sadece karşıdaki kişinin mesajları vesayre görülür
İyi günler iyi roller
Discordum Yardım İçin : Kova#8041
dosya kurulumu için es_extended'ı değiştirin. Bu disci uniq item olarak şuanlık sadece örneklendirmek amaçlı yine discin içinde bulunan çantaya bağladım.
Bu çantayı başkasına verdiğiniz zaman karşıda ki kişi içinde ki eşyaları görebilir.
Bunun dışında scripte tabi ki olmaza olmaz seri numarası ve durablity bulunuyor.
Bu seri numarası şuanlık bir şeye bağlı değil ancak başka bir sql : Seri Numarası ve idetifier olarak kayıt oluyor
Buradan mdt ye veya istediğiniz herhani bir yere çektirebilirsiniz.
Geri kalan özellikleri birazcık config.luayı karıştırarak öğrenebilirsiniz.
Yine bilgisayarımın kötü olması sonucu resim çekemedim. Ama discin htmli gayet hoş duruyor.
Deneyip geri dönüş yaparsanız sevinirim
Link :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
,
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Uniq itemi mantığını kavramanız amaçlı telefon entegre ettim tam ççalışmaz sadece karşıdaki kişinin mesajları vesayre görülür
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İyi günler iyi roller
Discordum Yardım İçin : Kova#8041
Son düzenleme: