Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buyurun arkadaşlar. Yanlış hatırlamıyorsam forumda paylaşılan bir hudu editleyerek yapmıştım, yani script benim değil sadece css editledim. Güle güle kullanın. (isteğe bağlı olarak hudu biraz daha değiştirerek yeniden paylaşabilirim.)
Buyurun arkadaşlar. Yanlış hatırlamıyorsam forumda paylaşılan bir hudu editleyerek yapmıştım, yani script benim değil sadece css editledim. Güle güle kullanın. (isteğe bağlı olarak hudu biraz daha değiştirerek yeniden paylaşabilirim.)
Javascript üzerinden bir kaç değişiklik ve cssde oynamalar yaparak elde edebileceğiniz bir şey, yapımcılara saygım olduğundan paylaşmayacağım; emek verip benzeterek kullanmanız script yapımcısının hoşuna gitmeyecek bir davranış olmadığını düşünüyorum.