Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım "dope_auto-restart" Sunucunuza Otomatik Restart Atmak.

şey cmd kullanıyomda ben restart atmıyo ne yapmam lazım

DF
detaylı bi anlatım videosu çek bence konuya girip sürekli güncel atacagına ne oldugu bile bielli değil

DF
detaylı bi anlatım videosu çek bence konuya girip sürekli güncel atacagına ne oldugu bile bielli değil
araştırmak için efor sarfediyormusun ? google a girip LUA OS Libary "os.clock" yazmak zormu geliyor ? yardım etmek zorunda değilim ben sana ne yapman gerektiğini söyledim anlamaman benim sorunum değil. git os.clock neymiş araştır.

DF
her aramada bu anlatımı düzgün olmayan konu çıkıy
araştırmak için efor sarfediyormusun ? google a girip LUA OS Libary "os.clock" yazmak zormu geliyor ? yardım etmek zorunda değilim ben sana ne yapman gerektiğini söyledim anlamaman benim sorunum değil. git os.clock neymiş araştır.
Detaylı anlatmayıp insanları dc çağıracagına üm ihtimalleri ve tüm ayarları paylasmadıgın için tutup birde insanları azarlıyorsun ne hakla? yarım yamalak konu açıyorsun sonra her gün gelip güncel atıyorsun her girdiğinde çıkan sorulara karşı konuyu düzenlesen daha faydalı olur ama sen yine aksi aksi cevap verirsin neyse her aramada bu saçma yarım yamalak konu karşıma çıkıyor

DF
her aramada bu anlatımı düzgün olmayan konu çıkıy

Detaylı anlatmayıp insanları dc çağıracagına üm ihtimalleri ve tüm ayarları paylasmadıgın için tutup birde insanları azarlıyorsun ne hakla? yarım yamalak konu açıyorsun sonra her gün gelip güncel atıyorsun her girdiğinde çıkan sorulara karşı konuyu düzenlesen daha faydalı olur ama sen yine aksi aksi cevap verirsin neyse her aramada bu saçma yarım yamalak konu karşıma çıkıyor
kanka kullanma yani ne bilim :d güncellemeye üşeniyorum benim paylaşımım benim kararım benim resource m yapamadın diye bu kadar nefret kusacağına parmaklarını kaldırıp gogle a os.clock() yazsan nasıl yapılıcağını öğreneceksin zaten detaylıca anlatılıyor. bu sistemin 2. versiyonunu yapmaya başlarım yakın zamanda

DF
kanka kullanma yani ne bilim :d güncellemeye üşeniyorum benim paylaşımım benim kararım benim resource m yapamadın diye bu kadar nefret kusacağına parmaklarını kaldırıp gogle a os.clock() yazsan nasıl yapılıcağını öğreneceksin zaten detaylıca anlatılıyor. bu sistemin 2. versiyonunu yapmaya başlarım yakın zamanda
arayüz güzel bişey yap bari

DF
arayüz güzel bişey yap bari
kral tam senin istediğin gibi birşey yapıyorum

45466

discorda bildirim falan atıyor, restart öncesi herkesi oyundan atıyor otomatik olarak böylece garanti herkes düşüyor daha özellikler falan ekliycem

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!