- Discord
- _Bloood#1922
Hakkımda bir kaç dolandırıcı diye haberler vs. çıkıyormuş bir aralar canım sıkılıp yaptığım paketler ücretli satılıyor diye paylaşılıyormuş o paketler bana ait değil zaten eko paket diye paylaşılan paket benim ort. 1-1.5 sene önce yaptığım bir paket brave alt yapılı (düzenlediğim) paket, onun dışında disc paket paylaşılmış spix alt yapılı o paket te aynı şekilde duzenledigim bir paket satın alan bir sunucu var demişler o muhabbet şu şekilde x sunucusu benden erken erişim paket aldı acil paket lazım dediği zaman da o paketi vermiştim..
Kısacası hakkımda atıp tutan kişiler gelip yüzüme konuşsunlar lisans sistemi satıyorum paketlerime neden lisans koymayayım birazcık mantıklı düşünürsek paketleri istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz kullanın sağlam paketlerdir kullanmayan da içinden scriptleri alabilir discord adresim: _Bloood#4864 bir sıkıntı olursa dm atabilirsiniz iyi forumlar dilerim...
Kısacası hakkımda atıp tutan kişiler gelip yüzüme konuşsunlar lisans sistemi satıyorum paketlerime neden lisans koymayayım birazcık mantıklı düşünürsek paketleri istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz kullanın sağlam paketlerdir kullanmayan da içinden scriptleri alabilir discord adresim: _Bloood#4864 bir sıkıntı olursa dm atabilirsiniz iyi forumlar dilerim...
Moderatör tarafında düzenlendi: