Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Localestan çekiyor gibi görünse de çekmiyor. Disc githubdaki issuelara bakmadığı için ben de çözememiştim sorunu. En sonunda esx_property'ye geçtim.
Hayır kontrol ettik hepsini, property.name olarak bir fonksiyon içerisinde oluşturuyor ancak bu satılan ve satılacak olan evlerin ingilizce isimlerini nereden nasıl çektiğini anlayamadık. Client-Main.lua'da döndürüyor her şeyi ancak yok
Hayır kontrol ettik hepsini, property.name olarak bir fonksiyon içerisinde oluşturuyor ancak bu satılan ve satılacak olan evlerin ingilizce isimlerini nereden nasıl çektiğini anlayamadık. Client-Main.lua'da döndürüyor her şeyi ancak yok
Galiba sadece blip oluşturuyor ve blip ismini otomatik olarak gta'dan çekiyor, addtextcomponenttext gibi bir yer olması lazım onu _U('property') gibi bi şeyle değiştirebilirsin kurcalamamıştım ben kurcalayıp halledersem hortlatırım burayı