Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba iyi günler forum'da paylaşıldımı bilmiyorum fakat arayan arkadaş sayısı oldukça fazlaydı ve moderatörler yararlı bir konu olacağını düşündüğü için bu konuyu açma kararı aldım.
es_extended\server\lasses\player.lua 27.satırından aşağıdaki kodu bulunuz;
self.getMoney = function() return self.player.get('money') end
Bu kodu aşağıdaki kod ile değiştiriniz;
self.getMoney = function() local money = self.getInventoryItem('cash')
if self.player.get('money') ~= money.count then
self.player.set('money',money.count)
end
return money.count end
es_extended\server\lasses\player.lua 65.satırından aşağıdaki kodu bulunuz;
self.addMoney = function(money) money = ESX.Math.Round(money)
if money >= 0 then
self.player.addMoney(money)
else
print(('es_extended: %s attempted exploiting! (reason: player tried adding -1 cash balance)'):format(self.identifier))
end
end
self.removeMoney = function(money)
money = ESX.Math.Round(money)
if money >= 0 then
self.player.removeMoney(money)
else
print(('es_extended: %s attempted exploiting! (reason: player tried removing -1 cash balance)'):format(self.identifier))
end end
if money >= 0 then
self.addInventoryItem("cash",money)
local money = self.getInventoryItem('cash')
end
else
print(('es_extended: %s attempted exploiting! (reason: player tried adding -1 cash balance)'):format(self.identifier))
end
end
if money >= 0 then
self.removeInventoryItem("cash",money)
end
else
print(('es_extended: %s attempted exploiting! (reason: player tried removing -1 cash balance)'):format(self.identifier))
end end
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bu işlemleri tamamladıktan sanra HeidiSQL uygulamasındaki kendi databasenize gelip item tablosuna 'cash' adında item oluşturmanız lazım.
İşlemler bu kadar disc-inventory hakkında veya css hakkında konu dışı olabilir yorumlarda sorabilirsiniz dosyanın hazırınıda aşağıya bırakıyorum.Herkese kolay gelsin iyi forumlar.
Merhaba iyi günler forum'da paylaşıldımı bilmiyorum fakat arayan arkadaş sayısı oldukça fazlaydı ve moderatörler yararlı bir konu olacağını düşündüğü için bu konuyu açma kararı aldım.
es_extended\server\lasses\player.lua 27.satırından aşağıdaki kodu bulunuz;
self.getMoney = function() return self.player.get('money') end
self.getMoney = function() local money = self.getInventoryItem('cash')
end
return money.count end
es_extended\server\lasses\player.lua 65.satırından aşağıdaki kodu bulunuz;
if money >= 0 then
self.player.addMoney(money)
else
end
end
if money >= 0 then
self.player.removeMoney(money)
else
end end
if money >= 0 then
self.addInventoryItem("cash",money)
end
else
end
end
if money >= 0 then
self.removeInventoryItem("cash",money)
end
else
end end
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bu işlemleri tamamladıktan sanra HeidiSQL uygulamasındaki kendi databasenize gelip item tablosuna 'cash' adında item oluşturmanız lazım.
İşlemler bu kadar disc-inventory hakkında veya css hakkında konu dışı olabilir yorumlarda sorabilirsiniz dosyanın hazırınıda aşağıya bırakıyorum.Herkese kolay gelsin iyi forumlar.
Dostum normal databaseye item olarak eklediğim cashın yanında ilk seferde home tuşundan aktadığım parada geliyor. herhangi birisini attığımda diğeride kayboluyor konsolda bir hata almıyorum eğer anlamadı isen fotoğraflıda paylaşabilirim
Dostum normal databaseye item olarak eklediğim cashın yanında ilk seferde home tuşundan aktadığım parada geliyor. herhangi birisini attığımda diğeride kayboluyor konsolda bir hata almıyorum eğer anlamadı isen fotoğraflıda paylaşabilirim