Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ScriptDisc Inventoryhud Durability & Weight & Heavy Edit
LquenS arkadaşımıza referansım. Kendisi şu ana kadar gördüğüm dev.lar arasında en ilgili kişi. Kendisinin işlerini de çok beğeniyorum. Bugün kendisiyle bir ticaret gerçekleştirdik. Oldukça ilgilendi ne zaman yazdıysam cevap verdi. Sadece ürünleri değil teknik servis konusunda da bana göre en iyisi. Tekrardan kendisine teşekkür ediyorum. İyi satışlar dilerim @LquenS
LquenS arkadaşımıza referansım. Kendisi şu ana kadar gördüğüm dev.lar arasında en ilgili kişi. Kendisinin işlerini de çok beğeniyorum. Bugün kendisiyle bir ticaret gerçekleştirdik. Oldukça ilgilendi ne zaman yazdıysam cevap verdi. Sadece ürünleri değil teknik servis konusunda da bana göre en iyisi. Tekrardan kendisine teşekkür ediyorum. İyi satışlar dilerim @LquenS
Uzun zamandır geliştirdiğim Hacker Tableti, Launcher ve Ağırlık sistemini satma kararı aldım.
Hacker Tableti sistemi;
- Config ayarlarından çok rahat bir şekilde ayarlanabilir.
- Level ve deneyim sistemli.
- Sunucu kapansa dahi level ve deneyim kaybolmuyor.
- Job değil Hobi meslek.
- Animasyon eklendi.
- Tasarım tamamen değiştirildi.
- Yeni özellikler eklendi.
- Seviyesi yetmezse verilecek hata tasarımı değiştirildi.
- Bir çok çözünürlük destekleniyor. (1024x768, ..., 1920x1080)
Ağırlık Sistemi;
Özellikler;
- Yere atma, bagaj, torpido, motel ağırlıkları ayarlanabiliyor.
- Kendinden fazla eşya alınamıyor.
- Oyuncular eşyanın üstüne geldiğinde eşya bilgilerini görebiliyor.
- Ağırlık ayarlama sistemi basitleştirildi.
- Envanterde eşyanın üstünde toplam ağırlığı eklendi.
- Her hangi bir bug bulunamadı.
Ek olarak ise, eğer yapmak istediğiniz veya istediğiniz bir script varsa söyleyin size daha ucuzdan satayım.
Fiyatlar ise;
Ağırlık Sistemi; 90TL, Açık Kaynağı; 150TL
Hacker Tableti; 60TL, Açık Kaynağı; 150TL