- Discord
- K4Y4!#8804
konuyu arattım fakat pek bir sonuca varamadım...
Öncelikle selamlar daha önce konuya rastlamadığımdan deyinmek ve size yardımcı olmak istedim
mesella burada bir billboard reklam afişini editledik bu şekilde motel renkleri iş yeri isimleri vesaire tonlarca iş çıkarabilirsiniz
öncelikle edinmeniz gereken programlar
olmayanlar için
öncelikle code walker açıp değiştirmek istediğimiz yeri seçiyoruz
işte böyle
sonrasında Open Iv açıp sağ üst köşeden seçtiğimiz isimi aratıyoruz ve ortadaki kırmızı ile işaretlediğim yere basıyoruz
sonra texture tools klasorümüze iki adet klasör açıyoruz birinin adını export diğerinin ise import koyuyoruz
open ıv den textureleri bu şekilde kontrol ediyoruz
ve sağ tıklayıp resimdeki gibi çıkartıyoruz klasörlere
sonra gimp adlı uygulamayı açıp import klasörümüze attığımız billboard dds imizi atıp sorduğu soruya
diyip editliyoruz
ve sonra sol üstten dosya/dışa farklı aktar seçenğine basıyoruz ve aktarıyoruz
ve dosyamızı farklı uzantı ile kaydettik şimdi sıra texture tool uygulamasında uygulamayı açıp
load diyip export dosyamızı atıyoruz ve o bütün dosyalarımızı yüklüyor ardından edite basıp impotr diyoruz ve editlediğimiz dosyayı seçip file diyip save diyoruz
ARTIK BİLLBOARDIMIZ HAZIR
tek bir işlem kaldı bir dosya oluşturun resource.lua kurun ve bir adet stream klasörü oluşturup exporttaki tek dosyayı oraya atın
ve server.cfg den start verin
dip not: merhabalar tekrardan yardımcı olabildiysem ne mutlu bana farkındayım uzun bir anlatımdı ancak bu kadar kısa tutabildim
benzeri bir konuya rastlamadım ve böyle bir olaya ihtiyaç duyulabileceğini düşündüm UNUTMAYIN NERDEYSE BÜTÜN GÖRSELLER İLE OYNAYABİLİRSİNİZ ... İYİ FORUMLAR
EĞER HATAMI GÖREN VARSA İLETİRSE SEVİNİRİM
YAPAMAYANLARA YARDIMCI OLABİLİRİM
discord: KAYA#8804
Öncelikle selamlar daha önce konuya rastlamadığımdan deyinmek ve size yardımcı olmak istedim
mesella burada bir billboard reklam afişini editledik bu şekilde motel renkleri iş yeri isimleri vesaire tonlarca iş çıkarabilirsiniz
öncelikle edinmeniz gereken programlar
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ve
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
eklentisiolmayanlar için
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
luaöncelikle code walker açıp değiştirmek istediğimiz yeri seçiyoruz
işte böyle
sonrasında Open Iv açıp sağ üst köşeden seçtiğimiz isimi aratıyoruz ve ortadaki kırmızı ile işaretlediğim yere basıyoruz
sonra texture tools klasorümüze iki adet klasör açıyoruz birinin adını export diğerinin ise import koyuyoruz
open ıv den textureleri bu şekilde kontrol ediyoruz
ve sağ tıklayıp resimdeki gibi çıkartıyoruz klasörlere
sonra gimp adlı uygulamayı açıp import klasörümüze attığımız billboard dds imizi atıp sorduğu soruya
diyip editliyoruz
ve sonra sol üstten dosya/dışa farklı aktar seçenğine basıyoruz ve aktarıyoruz
ve dosyamızı farklı uzantı ile kaydettik şimdi sıra texture tool uygulamasında uygulamayı açıp
load diyip export dosyamızı atıyoruz ve o bütün dosyalarımızı yüklüyor ardından edite basıp impotr diyoruz ve editlediğimiz dosyayı seçip file diyip save diyoruz
ARTIK BİLLBOARDIMIZ HAZIR
tek bir işlem kaldı bir dosya oluşturun resource.lua kurun ve bir adet stream klasörü oluşturup exporttaki tek dosyayı oraya atın
ve server.cfg den start verin
dip not: merhabalar tekrardan yardımcı olabildiysem ne mutlu bana farkındayım uzun bir anlatımdı ancak bu kadar kısa tutabildim
benzeri bir konuya rastlamadım ve böyle bir olaya ihtiyaç duyulabileceğini düşündüm UNUTMAYIN NERDEYSE BÜTÜN GÖRSELLER İLE OYNAYABİLİRSİNİZ ... İYİ FORUMLAR
EĞER HATAMI GÖREN VARSA İLETİRSE SEVİNİRİM
YAPAMAYANLARA YARDIMCI OLABİLİRİM
discord: KAYA#8804