- Discord
- K4Y4!#8804
-HEPİNİZE MERHABALAR-
ÖNCELİKLE SİZE KONUDAN BAHSEDECEĞİM-
FİVEME EKLEDİĞİMİZ MODLU ARAÇLARIN DIŞ GÖRÜNÜŞLERİNE ÇİZİMLER VS İSTEDİĞİNİZ HERŞEYİ EKLEYEBİLECEKSİNİZ DİKKATLİCE OKUYUN!!
-Aracımızın klasörüne giriyoruz ve içine bir texture klasörü açıyoruz
-ve
-ardından texture adlı klasörü açıyoruz ve içinden template adlı olan klasörü paintte olur(ben ps 2020 kullandım) ediyliyoruz
ardından farklı kaydet diyip kaydediyoruz farklı bir klasöre istediğiniz yer olur ama
unutmayın!
-Aynı şekilde open ıv açıp .ytd adlı formatı açıyoruz ve bu sefer export yerine tepmlateyi aratıp sağ taraftan replace diyip ps den editlediğimiz ile değiştiriyoruz
-ve sağ alttan save demeyide unutmayalım!
VE ARTIK ARACIMIZ VE TEXTUREMİZ HAZIR DİLEDİĞİNİZ GİBİ KULLANIN buda benim çıkardığım:
BİR HATA GÖREN VEYA YANLIŞ YAPTIĞIMI DÜŞÜNEN VARSA İLETİRSE SEVİNİRİM
-BUNU PAYLAŞMAK İSTEDİM ÇÜNKÜ BU TARZ İŞLERİ BURADA PAYLAŞAN VESAİRE YOK VE İHTİYAÇ DUYULDUĞUNU BİLİYORUM
YAPAMAYANLAR VEYA SIKINTI YAŞAYANLAR KAYA#8804 ULAŞABİLİRLER!
İYİ FORUMLAR...
ÖNCELİKLE SİZE KONUDAN BAHSEDECEĞİM-
FİVEME EKLEDİĞİMİZ MODLU ARAÇLARIN DIŞ GÖRÜNÜŞLERİNE ÇİZİMLER VS İSTEDİĞİNİZ HERŞEYİ EKLEYEBİLECEKSİNİZ DİKKATLİCE OKUYUN!!
-Aracımızın klasörüne giriyoruz ve içine bir texture klasörü açıyoruz
-ve
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
sonrasında aracımızın indirdiğimiz klasördeki "dlc.rfp" adlı dosyayı open ıv de açıyoruz ardından-ardından texture adlı klasörü açıyoruz ve içinden template adlı olan klasörü paintte olur(ben ps 2020 kullandım) ediyliyoruz
ardından farklı kaydet diyip kaydediyoruz farklı bir klasöre istediğiniz yer olur ama
unutmayın!
-Aynı şekilde open ıv açıp .ytd adlı formatı açıyoruz ve bu sefer export yerine tepmlateyi aratıp sağ taraftan replace diyip ps den editlediğimiz ile değiştiriyoruz
-ve sağ alttan save demeyide unutmayalım!
VE ARTIK ARACIMIZ VE TEXTUREMİZ HAZIR DİLEDİĞİNİZ GİBİ KULLANIN buda benim çıkardığım:
BİR HATA GÖREN VEYA YANLIŞ YAPTIĞIMI DÜŞÜNEN VARSA İLETİRSE SEVİNİRİM
-BUNU PAYLAŞMAK İSTEDİM ÇÜNKÜ BU TARZ İŞLERİ BURADA PAYLAŞAN VESAİRE YOK VE İHTİYAÇ DUYULDUĞUNU BİLİYORUM
YAPAMAYANLAR VEYA SIKINTI YAŞAYANLAR KAYA#8804 ULAŞABİLİRLER!
İYİ FORUMLAR...