Sayın FivemTürk Yönetim ekibi
Benim yaptığım bir hata olabilir fakat bunun dehost ile ilgisi yok herhangi bir sponsorluk anlaşması veya farklı bir şey yok sunucuyu 4 veya 5 kurucu açacaktık fakat anlaşamadık ayrılık bazı hatalar yaptık kanal silme vb
fakat kendileri Türkiye sigoartasını kullanarak bilgilerimi paylaşmaktadır şunu açıklığa kavuşturmak isterim bizim yaptığımız şey doğru değil fakat onların yaptığı şey çok kötü ve onur kırıcı bir şey yanlış bir şey
artı olarak yanlış bilmiyorsam forum kurallarına göre
kanıtsız şikayet konusu açmak yasak arkadaşın dediğine göre sponsor olmuşuz fakat öyle bir şey olmadı ürünler şahsıma aitti kendi işlerim için kullanıyordum sunucu için kullanmaya karar verdim teamspeak aynı şekilde para ödeyerek alacağım keyde maddi sıkıntılar yaşadım aile sorunları vb bunun için para istemek zorunda kaldım
kimseye zorla kafasına silah dayayıp para at
LAN demedim.
dediklerine göre paket çalıyormuşum fakat saten paket eski sunucumun paketi hatta oda bana ait değil
Viber adlı dostumuzun paylaştığı pakettin geliştirilmiş versiyonudur
ben bir gönüllü hosting çalışanıyım fakat kendi hayatımda yaptığım şeylerin dehost ile bağlandırılması biraz saçma değilmi?
Sayın Fivemtürk yönetim ekibinin gereğini yapacağını düşünüyorum iyi günler dilerim.