yani güzel kardeşim ne diyorsun anlamıyorum ama oyunda kendi yaptığınız rol hatalarını yapıp sonra biz dalga geçtiğimizde kaldıramayıp yetersiz bilgiden banlıyorsunuz burda logları falan geçtim yani çok ciddiyim helal olsun yendi bizi bir şey demem hadi maddi durumunuz iyi oda güzel allah daha çok versin arabalarıda aldınız oda tamam ama gelip burda biz gövde gösterisi yapıyoruz prim kasıyoruz diye söylemen ayıp kardeşim umrumda değil cidden bak ama keyfinize göre insan banlamanız sonra haklıymışsınız gibi söylüyorsunuz attığınız bütün ssleri bak bizimle alakalı bunlar dupe yapıyor diyip o konuyu konuşmamıza rağmen kanıt olarak sunup bizim kötü oyuncular olduğumuzu dile getirmeniz
ya bak valla biz ilk desteğe geldiğimiz zaman bizim hakkımızda çok şikayet var dedikten sonra dediğimiz bir tek laf var eğer biz insanların huzurunu bozuyorsak biz çıkalım rahatsızlık vermeyelim rolümüz kötüyse diye dedik ama, acayip yani insanlara soruncada sizin hakkınızda hiçbir sıkıntım yok rolde beraber gülüp eğleniyoruz diyorlar ve bizi yetersiz bilgiden banlıyorsunuz yani bide arkamızdan küfür ediyorsunuz cidden biz mi yanlışsız burda.