Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok yok örneğin sitelerde bedavaya tasarımlar var. Oraya örneğin Tasarım yazınca tasarım çıkıyor onu sordum. Yanlış anlama sırf meraktan. Hazır maskot olsa bile çok başarılı tasarımlar.
Yok yok örneğin sitelerde bedavaya tasarımlar var. Oraya örneğin Tasarım yazınca tasarım çıkıyor onu sordum. Yanlış anlama sırf meraktan. Hazır maskot olsa bile çok başarılı tasarımlar.
Kötüleme amacı nedir??? Yeni kurallari biliyorsun konu altında kötülemek yasaktır?? Ayrıca internetten alındığına dair giflerden bahsediyorsan daha önce şikayet konusu açıldı ve bir sıkıntı olmadığı kararına varildi buraya gelip konuyu kötüleme amacı nedir?
Şikayetçiyseniz konu açabilirsiniz
Kötüleme amacı nedir??? Yeni kurallari biliyorsun konu altında kötülemek yasaktır?? Ayrıca internetten alındığına dair giflerden bahsediyorsan daha önce şikayet konusu açıldı ve bir sıkıntı olmadığı kararına varildi buraya gelip konuyu kötüleme amacı nedir?
Şikayetçiyseniz konu açabilirsiniz
Şikayetçi değilim dostum sadece burda eleştirmek hakkım ve bir tasarımcı olarak bu görselleri nerden aldığını gayet iyi biliyorum yersiz bir karalama değil.
Seni tanımıyorum bile