Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paylaşımcecece-nation-bennys esx convert ama çalışan
Ardından ESX.Game.SetVehicleProperties = function(vehicle, props) bu kodu bul;
props.dirtlevel ın altına
if props.rgb then SetVehicleCustomPrimaryColour(vehicle, props.rgb[1], props.rgb[2], props.rgb[3]) end
if props.rgb2 then SetVehicleCustomSecondaryColour(vehicle, props.rgb[1], props.rgb[2], props.rgb[3]) end
if props.rgb then SetVehicleCustomPrimaryColour(vehicle, props.rgb[1], props.rgb[2], props.rgb[3]) end
if props.rgb2 then SetVehicleCustomSecondaryColour(vehicle, props.rgb[1], props.rgb[2], props.rgb[3]) end
Arkadaşlar 2. mekanik permi eklemek istiyorum fakat beceremedim yardımcı olabilecek var mı? yani hem mekanik yapabilsin hemde mekanik1 yapabilsin istiyorum
Arkadaşlar 2. mekanik permi eklemek istiyorum fakat beceremedim yardımcı olabilecek var mı? yani hem mekanik yapabilsin hemde mekanik1 yapabilsin istiyorum
Kral 2.mekanik permi verilmiyor ama istersen mekanik olarak çoğaltabilirsin normalde ismi değişmiyor ama şifreli js içinde ulduğum satır sayesinde ismi değişiyor eklediğim dosyanın içinde "ennys1" olarak verdiğim dosyanın isminin sonu ordaki "1" i değiştirerek istediğin kadar çoğalta bilirsin zaten çalışmıyorken script 0.0 ms değerine sahip istersen böyle bir yol izleye bilirsin
Kral 2.mekanik permi verilmiyor ama istersen mekanik olarak çoğaltabilirsin normalde ismi değişmiyor ama şifreli js içinde ulduğum satır sayesinde ismi değişiyor eklediğim dosyanın içinde "ennys1" olarak verdiğim dosyanın isminin sonu ordaki "1" i değiştirerek istediğin kadar çoğalta bilirsin zaten çalışmıyorken script 0.0 ms değerine sahip istersen böyle bir yol izleye bilirsin
js dosyasının içindeki ennys1 i ennys2 olarak değiştireceksin nation_bennys2 yapınca 2.mekanik olacak attığım js nation_bennys1 olarak işlem görüyor sen o "1" i değiştererek çoğaltacaksın orjinalinde sade ennys yazıyor yani yanına ne yazarsan dosya adının sonunu değiştireceksin