- Discord
- !NicoV#0001
Merhaba arkadaşlar,
21 Ocakta açılacak “Avrupa Roleplay” projemizde bizimle beraber çalışmak isteyen ekip arkadaşları arıyoruz, gönüllü veya ücretli olarak başvuru yapabilirsiniz.
Kısa bir şekilde kendimden ve daha önce yaptığımız projelerden bahsetmek istiyorum, ben nicov çok uzun yıllardır oyun sunucusu tarafında birçok proje gerçekleştirdik(Avrupa Roleplay, Hades Roleplay) ve bu gerçekleştirdiğimiz projelerde çok güzel başarılar aldık.(Görseller Ekte 1.0) Şu an 15 kişiye yakın bir ekibimiz mevcut ve biz bu ekibi arttırmak istiyoruz bizimle çalışmak isteyen herkesi bekliyoruz.
Fivem Serverimde Yetkili Admin Arıyorum
Sunucu Adı : Avrupa Roleplay
Yaş Sınırlaması : 17
İstediğiniz Günlük Online Süre : Ücretli veya gönüllü çalışma durumuna göre değişiklik gösteriyor.
Aradığınız Özellikler : Yeteri kadar diksiyon, projeye sağdık olması, ekip ruhuna sahip olması
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : NicoV#9013
Diğer / Ek : Ekleri yukarıda paylaştım.
Sunucu Tanıtım Konusu ;
1.0 Ek;
*Hades Roleplay sunucumuzun eklerini arıyorum bulduğum zaman konuya ekleme yapacağım.
21 Ocakta açılacak “Avrupa Roleplay” projemizde bizimle beraber çalışmak isteyen ekip arkadaşları arıyoruz, gönüllü veya ücretli olarak başvuru yapabilirsiniz.
Kısa bir şekilde kendimden ve daha önce yaptığımız projelerden bahsetmek istiyorum, ben nicov çok uzun yıllardır oyun sunucusu tarafında birçok proje gerçekleştirdik(Avrupa Roleplay, Hades Roleplay) ve bu gerçekleştirdiğimiz projelerde çok güzel başarılar aldık.(Görseller Ekte 1.0) Şu an 15 kişiye yakın bir ekibimiz mevcut ve biz bu ekibi arttırmak istiyoruz bizimle çalışmak isteyen herkesi bekliyoruz.
Fivem Serverimde Yetkili Admin Arıyorum
Sunucu Adı : Avrupa Roleplay
Yaş Sınırlaması : 17
İstediğiniz Günlük Online Süre : Ücretli veya gönüllü çalışma durumuna göre değişiklik gösteriyor.
Aradığınız Özellikler : Yeteri kadar diksiyon, projeye sağdık olması, ekip ruhuna sahip olması
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : NicoV#9013
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Diğer / Ek : Ekleri yukarıda paylaştım.
Sunucu Tanıtım Konusu ;
AVRUPA ROLEPLAY | 21 OCAK #COMEBACK | TEKRARDAN BİZLERLE
21 Ocak 2022 #comeback AvrupaRoleplay Yeniden Karşınızda AvrupaRoleplay Discord Sunucumuzda kartel, baron vari mantık bulunmamaktadır. Sadece çeteler ve illegal oluşumlar mevcuttur. Sunucumuzda raconsal, mafya benzeri agresif ve hatalı rollere yer vermemekteyiz. Sunucumuzda hiçbir zaman...
www.fivemturk.com
1.0 Ek;
*Hades Roleplay sunucumuzun eklerini arıyorum bulduğum zaman konuya ekleme yapacağım.
Son düzenleme: