Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani aslında sorun kaça satıp satmaması değil de olumsuz karar verdiğimde küfür yemem. Güvenilir de gelmedi birisi almış galiba sıkıntısız ama arkadaşı mı onu da bilmiyorum belki arkadaşıdır ama güven salsın diye rol yapıyordur bilemem
evet kendini developer sanıyor ama bence paketi yapan o değil başkası sadece yarıdm ediyor sandığım kadar ama satış görevlisi olarak küfür etmesi hoş değil
Benden paketimi ücretsiz ona atmamı istedi ve sonrada v3 diye satacağını söyledi kendisi bende salak değilim neden vereyim paketimi bu adam dolandırıcı bişey almayın muhattap olmayın !!!!
Devloperlik ayağına insaların keylerini ve paketlerini çalıyor ondan key istedim bakalım varmı diye 4 tane key attı ve hepside çalışan 128 lik keyler ve al bunları paketlerden çaldım dedi bunları söylememin sebebi 2 gün önce onlarlaydım ama bunları duyduktan sonra ayrıldım
Benden paketimi ücretsiz ona atmamı istedi ve sonrada v3 diye satacağını söyledi kendisi bende salak değilim neden vereyim paketimi bu adam dolandırıcı bişey almayın muhattap olmayın !!!!
Bebeloperlar yaptığı 2 kişi kaldıran ve içinde 450 script bulunan paketini satmaya çalışırken olur gibi. Bu konuyu daha önce gördüğümden yemedim en azından sadece ne diyecek diye merak ettim .d
Bebeloperlar yaptığı 2 kişi kaldıran ve içinde 450 script bulunan paketini satmaya çalışırken olur gibi. Bu konuyu daha önce gördüğümden yemedim en azından sadece ne diyecek diye merak ettim .d