Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Bloood ve Dolandırıcılık A.Ş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zyrex

Üye
FT Kullanıcı
Geçenlerde görmüş olduğumuz bir üzerine araştırma yaptık ve arkadaşların sanal mafya olduklarını fark edip bir hevesle bizde aralarına katılmak için gittik ve ortaya çıkan şeyler bizi çok şaşırttı, TAM BİR İLLAGEL ORTAM. Kimseye tavsiye etmem orda yaşadığımız şeyleri gizilce kameraya çekmeye çalıştık, ekipten 1 yaralı 2 gazi 1 tanede şehit çıktı sizlere ömür, VATANI HAİNLERDEN KORUDUK. Buyurun isterseniz orda yaşadığımız şeyler çok tehlikeliydi. Bu günden itibaren ben ve ekibimin başına bir şey gelirse bu sanal mafya ekibi sorumludur eğer bizden haber almazsanız polisi arayınız. qewqewweqweq (BU KONUYU OKUYAN VE VİDEOYU İZLEYEN HERKESİN ELLERİNDEN ÖPERİM (MODLARA GALP <3))

DF
serverlistden server dumplamaya çalışınca gelen pişmanlık yav bu siber mafyalar

DF
Ayrıca arkadaşlara kim öğretmişse Türkçe'yi, A1 üstü anlamıyorlar. İrtibat kuracaksanız ilk önce düşünün.

DF
aha birisi eightbornmu dedi? eightborn paketi değil sunucuya girmek lazım bana. ?. rolsüz paketi napim. bide paket alınsa bile eightborn ekibi akılsız değiller ki, scripyleri şifrelemeden bıraksınlar. yani uzun lafın kısası paketi paylaşsanız bile bu şifreli olacaktır. şifre kırmayı bilmeyen birisi olarak konuşuyorum. artık kırabilenlere helal olsun. Valla ben şifreli dosyayı açınca matrix filmini hatırlıyorum ?

DF
Komikmiş kanka gece gece iyi güldüm umarım bu arkadaşlara kanan insanlar bir şeyler satın almadan ya da kullanmadan önce düşünmeleri gerektiğini öğrenmişlerdir.

DF
Komikmiş kanka gece gece iyi güldüm umarım bu arkadaşlara kanan insanlar bir şeyler satın almadan ya da kullanmadan önce düşünmeleri gerektiğini öğrenmişlerdir.
Biz arkadaşlar almasın diye vatan uğruna savaştık inş gidip bu şahıslardan bişey almazlar

DF
bu tür konuların olmaması adına arkadaşları forumdan uzaklaştırsak mı ?

DF
aha birisi eightbornmu dedi? eightborn paketi değil sunucuya girmek lazım bana. ?. rolsüz paketi napim. bide paket alınsa bile eightborn ekibi akılsız değiller ki, scripyleri şifrelemeden bıraksınlar. yani uzun lafın kısası paketi paylaşsanız bile bu şifreli olacaktır. şifre kırmayı bilmeyen birisi olarak konuşuyorum. artık kırabilenlere helal olsun. Valla ben şifreli dosyayı açınca matrix filmini hatırlıyorum ?
Hocam onu kırcak bilgiye sahip adam daha vizyonlu biri olacağından kırmak yerine kendisi başlar yazmaya:)

DF
Hocam onu kırcak bilgiye sahip adam daha vizyonlu biri olacağından kırmak yerine kendisi başlar yazmaya:)
attığım ss bak QWEQWEQWEQWEQWEQWEWQEQWE

DF
Ya clearence Allah rızası için git bu platformdan Biri edrp pakete 300 Diyor Diğeri ise 8 Born paketine 500 Diyor diğeri ise UTK_PHONE Soruyor 700 Diyor çık bu platformdan aga vallahi

DF
Gece gece güldürdüler ya kaliteli drama sevdim. Eightborn geçenlerde açık vermiş aşklsdşlkadşlkaşlsad

DF
Gelirler şimdi herkese olay olmuşuz dert olmuşuz diyenler WQĞMÜEWQMĞÜEWQMĞÜEMWQĞÜEWQĞMÜEWQ

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!