Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Bedava Pembe Motel + Grove Motel

tek if ile yapılacak şey için 2 script kullanması gerekmez bence ya isteyen yapar :D

DF
Merhabalar bir arkadaşım Black Market satış konumdan sonra konu açıp bedava versiyonu olabileceği isteyenin yapabileceği yapamayana yardım edeceğini söyleyerek bir konu açmıştı konumla ve scriptimle alakasız bir script paylaşmıştı bu konumu o konunun sahibine itfah ediyorum

Grove motel satış konusunu gördüm, bir kaç gün önce motel scripti kaydetmiştim, sanırım satış konusundaki grove moteli benim kaydettiğim motel scripti üzerinde ufak bir düzenleme yaparak elde etmiş isteyenler ücretsiz olarak kullanabilir.

+ Pembe Motel
+ Grove Motel
+ 32 Kişide stabil çalışıyor :)

İçeride sesler karışmaz, İnsanlar birbirini göremez

Video

İndirme linki :
Teşekkür ederim paylaşımın için ama benim motelimle alakası yoktur dosyanın içini okuyabilen arkadaşlar döngüyü anladıktan sonra sunucunuzda lag olucaktır 5-6 kişi denemenizi tavsiye ediyorum...

DF
Bu arabadaki speedometer yani hız göstergesinin linkini alabilir miyim ?

DF
Teşekkür ederim paylaşımın için ama benim motelimle alakası yoktur dosyanın içini okuyabilen arkadaşlar döngüyü anladıktan sonra sunucunuzda lag olucaktır 5-6 kişi denemenizi tavsiye ediyorum...

ben şuan kullanmaktan vazgeçtim zaten. 20k lara kadar hitch frame verdi. kendi scriptimden devam.

DF
ben şuan kullanmaktan vazgeçtim zaten. 20k lara kadar hitch frame verdi. kendi scriptimden devam.
dostum 20k mı az vermiş en az 150k verir bu :) arkadaş güzel bir paylaşım yapmış ama ben hiç bir şekilde bu moteli kullanmıyorum teşekkür ederim yinede kendisine döngüyü çözen bunu da çözer bence beni burda da kapak edebilir

DF
İndirdimiz rarın içindeki bütün klasörleri mi atalım esx'in içine anladım ki :d

DF
grove motel'de sadece 1. oda kiralanabiliyor diğerleri kiralanamiyor

DF
Sorunsuz kurduğumu düşünüyorken envanterden depoya item geçiremediğimi farkettim çözümü nedir envanter açılıyor fakat depoya atılmıyor item

DF
Motele girince feci bir lag başlıyor scriptler eror veriyor hiçbirşey yapılmıyor sebebi ne olabilir

DF
64 kişide stabil olarak çalışıyor mu?

DF
Otelinizi anlattığınız şekilde ve dosyalarınız ile kurdum ancak şöyle bir sorun var. Benim kiraladığım odayı başkası kiralayabiliyor bunda sorun yok ancak aynı kişiyle aynı odaya girebiliyoruz o beni ve ben onu görebiliyorum yanımda geziyor ve biri otel odasından çıkınca diğer oyuncu çıkamıyor. :) bunu nasıl düzeltebiliriz.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!