Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Bedava Pembe Motel + Grove Motel

owned_prop table ı karısıyor oncekıyle yenısı elınde varmı bız mı yapalım ?

DF
Paylaşım için teşekkürler. Bir sorum var konu ile alakalı olarak.

Z eksenin yaklaşık 300 - 400 yukarı/aşağı karakterlerin sesleri duyuluyor. Sanırım bu script oda konumları farklı olduğu için ses sorunu çözülmüş gibi ancak odanın bulunduğu yerin altından yukarı doğru 400 çıktığında oda içerisinde ki sesler duyuluyor normal şartlar altında bu durumu test edebildin mi?

Soru biraz karmaşık gelmiş olabilir umarım derdimi anlatabilmişimdir :D

DF
Tesekkurler kardesim müsait bir zamanımda deneyip seni bilgilendireceğim ve 128 uyumunuda ben halledip yollarim sana

DF
Sorunu anladım ama olayı test etmedim kadiraktas kadiraktas
oda konumları farklı değil bu arada videoda grove moteli gösteriyorum sadece grove motelin içi farklı pembe motel tamamen bilinenin aynısı

DF
Paylaşım için teşekkürler. Bir sorum var konu ile alakalı olarak.

Z eksenin yaklaşık 300 - 400 yukarı/aşağı karakterlerin sesleri duyuluyor. Sanırım bu script oda konumları farklı olduğu için ses sorunu çözülmüş gibi ancak odanın bulunduğu yerin altından yukarı doğru 400 çıktığında oda içerisinde ki sesler duyuluyor normal şartlar altında bu durumu test edebildin mi?

Soru biraz karmaşık gelmiş olabilir umarım derdimi anlatabilmişimdir :D
Kadır sorunu kalıcı olarak cozmez ama esx_voice den fısıltı veya normali biraz kısabilirsin böylelikle kisiler odalara girdiğinde fısıltıyla veya normal konusma sistemiyle durur yada bunu odaya soktugunda triggerlayabilirsin

DF
İlk kurulum yaptığınızda datalar ile ilgili sıkıntı veriyor eklenmemiş. Type datasını owned_properties datasına ekleyin. Sorunu çözmüş olursunuz. Paylaşım için teşekkürler.
Veritabanı dosyasını güncelledim

DF
Emlakci mesleği ile bir dene ev verilebiliyor mu ?

DF
databasede ev olarak satılmasını istediklerinin type'sını bu şekilde düzelt tekrar dene 1589

DF
Onu sunucu sahipleri istek üzerine değiştirse daha mantıklı olur yada en kotu ihtimalle değiştirmeye üşenen arkadaşlar evlerin fiyatlarını otomatik alım satımda %50 arttırır emlakçı daha mâkul fiyattan satış gerçekleştirir :D

DF
hocam anlamadığım bir şey var. normal esx frameworkunu silmemiz mi gerekliyor bunu kurabilmemiz için ? o zaman evler gitmez mi ? nasıl kuracağız acaba çünkü esx_property zaten paketimin içinde var

DF
Yalnız şöyle bir durum var. Normal satılık evler ile motel sistemi kafa kafaya geliyor yani çakışıyorlar. Bu sorun ile ilgili bir fikrin var mı ? Normal standart properties scriptinde evi gör izle var satın al yok. Ama motel kiralar gibi normal evi'de kiralayabiliyor.

databaseleri ayır. 2 tane script kullan.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!