Merhaba arkadaşlar bu paylaştığım paketi Werstbay Dev. Topluluğundan ücretli bir şekilde almıştım.
paketi satarken her türlü desteğin bugun düzeltmenin yapılacağı bildirildi 5 kişilik developer ekibi olduğu söylenmişti.
Ayrıca ben bu arkadaşlara Ekstra Developer hizmeti için ücret vermeme rahmen hiçbir başarı hiçbir yardım hiçbir düzeltme hiçbir destekte bulunmamışlardır anlayacağınız paramı sokağa attım hiç önemli değil fivem camiasında her 10 kişiden 8 i tokatçı bende bu paketin parasını nasıl olsa ödedim buyrun herkes bedavadan yararlansın Saygılar iyi forumlar
Not: Werstbay Topluluğunda ki arkadaşlardan hiçbirşey satın almayın parayı ayıp kayıplara karışıyorlar.
Paketteki bugların çoğunu ben fixledim 2-3 tane sıkıntısı var
araç çalmada ve market soymada çalan kişinin numarası ihbar olarak gidiyor
bazen mekanik job error veriyor ama bi sorun olmadı sadece f8 de
üst arama ve kamuya göndermede sıkıntı var
Bide arkadaşların haftalardır fixleyemediği GC PHONEDE ön kamera çalışmıyor ama parayı almaya gelince dünyanın en iyi developeri kendileri
2-3 TANE ÇOLUK ÇOCUĞUN BİZ DEVELOPERİZ DİYE İNSANLARI TOKATLADIĞI FİRMAYA WERSTBAY DEVELOPİNG DENİR
Eğer mega downloadda sıkıntı olursa lütfen yorum yapın başka alternatif linklerede seve seve upload ederim
Türk Yıldızları ve Hexa RolePlay Yönetim Ekibi