Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
your code yazan yere ne yazabilirm bir örnek verebilirmisiniz script adini yazmam yeterlimi fakat orasi bide kapatilmis -- ile yani sadece script adi girmem yetermi -- silip bunlari.
your code yazan yere ne yazabilirm bir örnek verebilirmisiniz script adini yazmam yeterlimi fakat orasi bide kapatilmis -- ile yani sadece script adi girmem yetermi -- silip bunlari.
olm adam bedava lisans sistemi vermis niye kötülüyonus adam kullanmassan adresini tc ni mi dagitirim diyo kafana silah mi dayiyo allah allah gicik oldum yav herkes kötü yorum yapmis kullanma o zmn git ücretli al ücretsiz bu kadar olur.
olm adam bedava lisans sistemi vermis niye kötülüyonus adam kullanmassan adresini tc ni mi dagitirim diyo kafana silah mi dayiyo allah allah gicik oldum yav herkes kötü yorum yapmis kullanma o zmn git ücretli al ücretsiz bu kadar olur.
bu arada piyasada lisans satan arkadaşlarda bu methodla yapıyor dostum sürekli return ile kontrol ettirtiyorlar .d 50 saniye de bir vs. güzel paylaşım eline sağlık.