konu zaten bu bile değil sen ne zahmetine girip mesaj attın ki agaArkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar diliyorum iki modcunun da customer ı olarak yazıyorum buraya hepimiz biliyoruz tr de sağdan soldan paket çekip taylandılardan kıyafet dump alıp kullandıklarınızı şimdi asıl mesleeye gelelim sado senin bu forma bakman ne kadar etik çünkü farkediyorum ki taraf tutar gibi cevaplar vermişsin bunun busmods ile olan mazinden kaynaklandığını söylemem zoruna gider mi ? ikinci olarak söylemek istediğim şey şu busmods un pack i kurulu şuan vds imde farkettim ki başka bir kıyafet paketinin içerikleri busmods paketinin içinde var neyi alıp veremediğinizi bilmiyorum umurumda da değil ama bu kadar basit ve ezikçe şeyler yüzünden sizin olmayan sağdan soldan çektiğiniz custom parçalar için biribirinizi çocuk gibi şikayet etmeniz çok komik kaç yaşındasınız 12 falan mı ? iki paketi de karşılaştırdım (Wanexiamods-Busmods) Paketleri karşılaştırdığımda net olarak söylebilrim ki benzer parçalar olsa da (simsten çekildiği için bazı parçalar) ki wanexia satış öncesi bu durumu bana belirtmişti bunda bir sakınca yok. iki paketi de karşılaştırdım ve ben wanexiamods kullanmayı tercih ettim çünkü busmods un paketinde bunu paketi kötülemek için söylemiyorum texture patlakları ve fps sorunu ile karşılaştım (4070 kullanıyorum) ve ben texture konusunda ve fps konusunda bir sıkıntısı olmayan paketi kullanmayı tercih ettim ayrıca tr de olmayan kıyafet seçenekleri de gördüm iki pakettte keyimde duruyor dilenirse ss atabilirim tabi busmods bu forumdan sonra paketi keyimden çekmezse
simsten sl'den kıyafet çekmek mevzu mu sanıyorsunuz, içerisindeki hiç bir yerde olmayan içeriklerimmi satıyor. Bundan sikayet ediyorum cürmünüzün yetmediği şeylere bi bulasmayın da xd