Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Admin komut

• Konbuyu başlatan leo00
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 1K

leo00

Üye
FT Kullanıcı
Herkese iyi günler.Sunucumda ki L2 VE L3 yetkisinde ki kişilerin ulaşabileceği /setjob /setmoney /tp /goto /bring ve /kick komutlarinin aktif olduğu , bu komutlar harici başka komutların aktif olmadığı yetki grubunu nasıl oluşturabilirim?

DF
es_admin2 içinde Server.lua da setjob vs artarak bulabilirsin. 20164

DF
Konu taşınmıştır.

DF
es_admin2 içinde Server.lua da setjob vs artarak bulabilirsin.Ekli dosyayı görüntüle 20164
Teşekkür ederim.Sanirim admin olan kısmı isim değiştirip moderator yapıp hex id ile moderator verince sadece moderator yazdığım yerleri kullanabilecek değil mi ?

Edit: Dediğiniz dosyaya baktım fakat setjob yazıyorum /setjob yazıyorum bulunamadı diyor.

DF
Son düzenleme:
es_admin2 içinde Server.lua da setjob vs artarak bulabilirsin.
Teşekkür ederim.Sanirim admin olan kısmı isim değiştirip moderator yapıp hex id ile moderator verince sadece moderator yazdığım yerleri kullanabilecek değil mi ?

Edit: Dediğiniz dosyaya baktım fakat setjob yazıyorum /setjob yazıyorum bulunamadı diyor.
Kullandığın es_admin2 server.lua dosyasında az inceleme yap ss attığım satırları bul oralarda yazan komutlara bakabilirsin. mesela bizim kullandığımız paketlerde setjob yerine meslekver var.

DF
es_admin2 içinde Server.lua da setjob vs artarak bulabilirsin.

Kullandığın es_admin2 server.lua dosyasında az inceleme yap ss attığım satırları bul oralarda yazan komutlara bakabilirsin. mesela bizim kullandığımız paketlerde setjob yerine meslekver var.

tamam teşekkür ederim.Bir de /revive komutu ne olarak geçiyor.Superadmin vermediğimiz kişilerde /revive komutu gözükmüyor

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!