Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açlık ve susuzluk için esx_status ve esx_basicneeds kurdum ekte belirtiğim gibi barlar geldi ben bu barları ekte belirtiğim diğer bara nasıl uydurabilirim?
esx_basicneeds script içinde client / main 43.satır return false ve aynı şekilde 49.satır return false yapın ve tekrar deneyin.Bu gta nın normal hudunu kaldırır dostum
esx_basicneeds script içinde client / main 43.satır return false ve aynı şekilde 49.satır return false yapın ve tekrar deneyin.Bu gta nın normal hudunu kaldırır dostum