Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2084 RP - +300 Ev Soygunu - Gelişmiş İllegal Sistemi - Güncel Optimize Scriptler - İlgili Yönetim
Sunucunuz gerçekten çok güzele benziyor. Elinize sağlık. Tam anlamıyla bir roleplay sunucusu olmuş. Diğer sunucuların yapamadığı ince hataları siz yapmamışsınız. Böyle bir projeye giriştiğiniz için teşekkürler.
Sunucunuz gerçekten çok güzele benziyor. Elinize sağlık. Tam anlamıyla bir roleplay sunucusu olmuş. Diğer sunucuların yapamadığı ince hataları siz yapmamışsınız. Böyle bir projeye giriştiğiniz için teşekkürler.
Sunucu güzel görünüyor ancak kabul koşullarınız ilginç, wh formunu çok dikkatli doldurmama, yeterince uzunlukta ve özgün bir hikayeye sahip karakter oluşturmama rağmen açıklama yapılmaksızın reddedildim çok şaşırmıştım ve kriterlerinizi de çok merak etmekteyim.
Sunucu güzel görünüyor ancak kabul koşullarınız ilginç, wh formunu çok dikkatli doldurmama, yeterince uzunlukta ve özgün bir hikayeye sahip karakter oluşturmama rağmen açıklama yapılmaksızın reddedildim çok şaşırmıştım ve kriterlerinizi de çok merak etmekteyim.
Bu tarz durumlar için reddedilen kişilere 2. başvuru hakkı tanınıyor. Genel olarak reddedilen başvurularda X sebebinden reddedildi olarak belirtilmez. Vereceğiniz cevaplar rollere bakış acınızı belirliyor o yüzden dikkatli şekilde yapıyoruz.
Sunucunun dolu olduğu zamanlarda sıraya girmeniz durumunda artık 10 dakikada bir sıradan düşmeniz gibi bir durum gerçekleşmeyecektir. İstediğiniz kadar kesintisiz sırada durabileceksiniz.
- Tekerlekli sandalye eklendi. (Rolsüz çıkarılan sandalyeler Retarted Rp olarak değerlendirilecektir. ) Sandalye spawnlama kodu -> /tsandalye Sandalye silme kodu -> /tsandalyekatla | Sandalyeden kalkmak/bırakmak için -> "X"
- Artık NPC lere gidip E basarak satış yapmayacaksınız. Whatsapp uygulaması içerisinde "genelsatis" kanalına katılarak orada içerisinde herhangi bir * simgesi içeren mesaj attığınızda otomatik olarak satış için random bir NPC yi yanınıza çağıracaksınız. Örnek mesaj: "çeşitli ürünler satılır*"
- Satılan eşyalar, satış fiyatları, NPC nin reddetme ve polisi arama ihtimallerinde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Hepsi eski NPC satış sistemiyle aynıdır.