Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paket |%20 İndirim| [FX] |QBTOESX V2| | 1.0 RESMON|

bu piyasada birini yalamadan bir yerlere gelen görmedim açıkcası

DF
şimdi şunu anlayamadım fivem türkiyenin gelişmesi ile paketin ne alakası var ? tonlarca paket çıkartan biride değilim bu arada 2 paketim var satışlarla pek uğraşmıyorum zaten genelde insanlara yardım ediyorum. üstüne bana sadece forumda paylaşılmış olan scriptleri atabilirsin moteldir multichardır falan filan fakat bunun dışında bişey atamazsın 100 kere söyledim emeğim olmayan paketi niye satayım? zaten belirli bir düzeyde kodlama biliyorum bu alanda uğraşıp yeni şeyler yapabiliyorum. eğer türk milleti gelişecekse seninde bişey yapman lazım bu konuda değilmi? oturup millete boş yorumlar atmak dışında
Ben zaten fivem'in gelişmesi için birşeyler yapıyorum tek amacın paket satmak değil, son paketimi geçen sene ağustos ayında sattım paket satıp elime birşey geçmeyecek ben direkt scriptler üzerinde çalışıyorum. Paketin ile fivemin gelişmesindeki sebep şu, sen gibi herkes aynı şeyi yapıyor. Multichacater forumda varmı hatırlamıyorum ama illaki vardır yoksa da herkeste gezen bir script motele birşey söylemedim motel harici tüm scriptler zaten heryerde mevcut. Satılan bir pakette emek yok ta demiyorum emek olmasa boşa hazırlanmamıs olur onda hemfikiriz zaten dmek istediğim aynı scriptler ile aynı döngü nereye kadar gidecek bunlar böyle?

DF
Ben zaten fivem'in gelişmesi için birşeyler yapıyorum tek amacın paket satmak değil, son paketimi geçen sene ağustos ayında sattım paket satıp elime birşey geçmeyecek ben direkt scriptler üzerinde çalışıyorum. Paketin ile fivemin gelişmesindeki sebep şu, sen gibi herkes aynı şeyi yapıyor. Multichacater forumda varmı hatırlamıyorum ama illaki vardır yoksa da herkeste gezen bir script motele birşey söylemedim motel harici tüm scriptler zaten heryerde mevcut. Satılan bir pakette emek yok ta demiyorum emek olmasa boşa hazırlanmamıs olur onda hemfikiriz zaten dmek istediğim aynı scriptler ile aynı döngü nereye kadar gidecek bunlar böyle?
bende genellikle scriptlerle uğraşıyorum paket işinden daha karlı ve basit ayrıca bu döngü bana bağlı değil olay şu hani diyelim ben bu paketi satmayı bıraktım ne fark edecek? yarın başka biri yine gelecek. fivem tr ye gün geçtikce kendine developer diyen adamlar dadanıyor bunun bir çok örneğinede tabiyiz gelişmek konusunada gelirsek bende np scriptlerinin dumpunu alıp serverside yazıp satayımmı? inan kendimi geliştirmek için hergün farklı bişeyler deniyorum ne farklı yapabiliriz diye ama bu ortamda pek mevcut değil.

DF
Diamond Roleplay Aynı Paketi Kullanıyorum 100 Kadar Sıkıntısız Çektim Ve Her Konuda İlgi Gösterdiler Sağolsunlar <3

DF
+rep

Paket benim paylaştığım temel üzerine yapılmış gibi duruyor ellerine sağlık hayırlı satışlar, Raiderin yaptığı yorumu anlayamadım birileri çekememiş heralde emeğini ;)

DF
Son düzenleme:
+rep

Paket benim paylaştığım temel üzerine yapılmış gibi duruyor ellerine sağlık ahyırlı satışlar, Raiderin yaptığı yorumu anlayamadım birileri çekememiş heralde emeğini ;)
Teşekkürler bro aynen paylastigin temel işime yaradı bayağı ellerine sağlık seninde

DF
Rep+ Yorumsuz Kalite Kokan Bir İş S1ngle Farkı

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!