Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Rehber 2 Farklı Galeri Nasıl Kurulur? | Temel Dosyalı

NecoReis

Üye
FT Kullanıcı
Sunucunuzda bayii sistemi tarzı bir kaç galeri açmak isterseniz, vereceğim dosyayı editleyerek hızlıca kurulum sağlayabilirsiniz.
Sade ve basit bir anlatım yazıyorum.Dilerseniz paylaşımın en alt yazısında bulunan linkten videoya ulaşarak da öğrenebilirsiniz..

[Gerekli Programlar]
Notepad++

[Anlatım]
1- Dosya ismini açacağınız galeri sayısına göre değiştirin! (2. Galeriyi kuruyorsanız sql okutup start vermeniz yeterlidir)
2- SQL Dosyamızın ismini ve içerisinde ki meslek isimlerini açacağınız galeri sayısına göre değiştirin (3. galeriyi açıyorsanız 3 yapın)
33916
3- Server klasörünün içerisinde ki "main.lua" dosyasını notepad++'la açın.
4- CTRL + F yaparak "değiştir" sekmesine gelin.
5- 2'den fazla galeri açıyorsanız meslek adlarını değiştirmeniz gerekiyor (cardealer2(4) yapmak gibi)
6- 2'den fazla galeri açıyorsanız "esx_vehicleshop2" ismini her yerde (...vehicleshop2(4)" yapacağınız sayı kadar değiştirmeniz gerekmektedir
7- Aynı isim değiştirme işlemlerini "client" dosyasının içerisinde bulunan "main.lua - utils.lua" için de yapıyoruz. 33915

8- SQL Dosyanızı datanıza okutun!
9- Dosya ismini yaptığınız "esx_vehicleshop(?)" sayı ile startlayın.

Kullanılan "esx_vehicleshop2" dosyasına discord üzerinden ulaşabilirsiniz
Levis#8597

DF
Hali hazırda bu sistemi arayan bir kaç kişi vardı sanırsam çok iyi oldu, teşekkürler konu için eline sağlık.

DF
+rep tarzı yorumlar yaparsanız daha çok kişi yararlanabilir :)

DF
Böyle Olunmalı Aslında Dün 2. Galeriyi Bayi Olayını Nasıl Yapabilirim Diye Destek Açmıştı Yardımcı Olduk, Hemen Rehber'de Kendisi Gibi Sorun Yaşayanlara Yardımcı Olmuş, Herkes Böyle Olsa FivemTR Dahada Gelişebilir.

DF
Böyle Olunmalı Aslında Dün 2. Galeriyi Bayi Olayını Nasıl Yapabilirim Diye Destek Açmıştı Yardımcı Olduk, Hemen Rehber'de Kendisi Gibi Sorun Yaşayanlara Yardımcı Olmuş, Herkes Böyle Olsa FivemTR Dahada Gelişebilir.
Görsel bir şekilde YT üzerinde videosunu da paylaştım.Yazılı anlamayanlar olur diye, keşke dediğin gibi herkes kendine saklamak yerine paylaşmayı düşünse..

DF
ellerine sağlık. ben de dahil bir çok kişi arıyordu. ellerine sağlık tekrardan

DF
Ellerine sağlık Yararlı paylaşım

DF
Eline emeğine sağlık çok güzel ve detaylı bir konu olmuş​

DF
Yararlı Paylaşım Herkesin İşine Yarayacak Bir Paylaşım

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!