- Discord
- purple7#8588
Selamlar, Ben Egemen Bu Fivem Sektöründe 1-2 yıldır bulunuyorum sunucu projerlerinde bir çok kez bulundum, ve kendi paketimi yaptım pakette etraftan araştırıp bulduğum kaliteli scriptleri koyup güzel bir şekilde hazırladım.
Paketim Size Üstün Kalite Ve Hizmet Sunar Asla fps Sıkıntısı Çekmeyeceğinizi size belirteyim.
fotoğraf sistemiyle uğraşamıcam scriptleri ne eski ne yeni ama bir sunucuyu 70 kişiye kadar kaldırabilecek bir paket ultra bütçe dostu bir pakettir.
Güveninizi Nasıl Kazanacağımı Size Discord Üzerinden Belirteceğim.
Zaten Sunucunuz 70 kişi olana kadar çok övgü alacaksınızdır size kazancı olacaktır.
Hazır ekonomi içinde 20-30 donate araç var ama fps su gibi akıyor hiç değişmiyor.
PD Karakolu Yeni Gelişmiş Y-Map'li Kapı Sistemi Sıkıntısız DoorLock'lu.
Gang'lere Y-Map Eklemedim, gereksiz -fps sorunu oluyor
4 Malikaneye Sahip, hehrangi fps drop yaşanmıyor.
Test IP MEVCUTTUR !!!
Fiyatı Size Discord Üzerinden Belirteceğim. DISCORD : ! ?????#8588
Bana Ulaşarak paketi daha iyi inceleyebilirsiniz.
DIKKAT DIKKAT ! BÜTÇE DOSTU PAKET. STARTER
Paketim Size Üstün Kalite Ve Hizmet Sunar Asla fps Sıkıntısı Çekmeyeceğinizi size belirteyim.
fotoğraf sistemiyle uğraşamıcam scriptleri ne eski ne yeni ama bir sunucuyu 70 kişiye kadar kaldırabilecek bir paket ultra bütçe dostu bir pakettir.
Güveninizi Nasıl Kazanacağımı Size Discord Üzerinden Belirteceğim.
Zaten Sunucunuz 70 kişi olana kadar çok övgü alacaksınızdır size kazancı olacaktır.
Hazır ekonomi içinde 20-30 donate araç var ama fps su gibi akıyor hiç değişmiyor.
PD Karakolu Yeni Gelişmiş Y-Map'li Kapı Sistemi Sıkıntısız DoorLock'lu.
Gang'lere Y-Map Eklemedim, gereksiz -fps sorunu oluyor
4 Malikaneye Sahip, hehrangi fps drop yaşanmıyor.
Test IP MEVCUTTUR !!!
Fiyatı Size Discord Üzerinden Belirteceğim. DISCORD : ! ?????#8588
Bana Ulaşarak paketi daha iyi inceleyebilirsiniz.
DIKKAT DIKKAT ! BÜTÇE DOSTU PAKET. STARTER
Son düzenleme: