Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Sunucumda çoğu kişinin söylemiş olduğu şey şu : Kemer takılı olduğu halde yüksek hızda giderken araçtan atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Forumda varsa bulamadım. Yardımcı olur musunuz lütfen ?
Araç hudunu değiştirdim fakat sorun şu : Aracı süren kişi herhangi bir yere çarpınca kemer takılıyken arabadan uçmuyor fakat yanında oturan kişi kemer takılı olduğu halde uçuyor. Bunu nasıl çözebileceğim ?
Araçtan düşme mevzusu için Adam akıllı birşey diyemem çünkü zamanında eski paketimde yaşamıştım tek tek hudları araca etki eden ne varsa stoplayıp tek tek açıp hangisinde olduğu görmüştüm. Böyle bir yol izleyebilirsin belki bilen vardır o konuyu.
yukarıda cevabını vermiştim araç hudu içerisinde seat belt control kısmında bir citizen.Await(1 den fazla ) ise sürekli arac icerisinde yavaş yavaş yenileme atar. Buda araçtan atabilir.
yukarıda cevabını vermiştim araç hudu içerisinde seat belt control kısmında bir citizen.Await(1 den fazla ) ise sürekli arac icerisinde yavaş yavaş yenileme atar. Buda araçtan atabilir.
Alakasi yok. Artifact ile kaynakli bi olay fakat suanki reccomened artifact 2430 ve 2430 cok eski ondada ayni hatalari yasiycaksin recommened artifact cikana kadar beklemen lazim