Merhaba arkadaşlar. 3 yıldır tanıdığım koruyup kolladığım ve ciddi anlamda kardeşim olarak gördüğüm, ORTAK DEVELOPMENT HİZMETİ VERDİĞİM forumda ise sürekli paylaşım yapıp development desteği veren yasin developments dolandırıcıdır . Kendisi aynı zamanda Mavera v4.5 adlı Wizard'ın ücretli paketini yaymış kişidir. Bunu paylaşmamın sebebi forumdan uzaklaştırılması veya sizi de dolandırmamasıdır. Ha bu arada arkadaş ücretsiz scriptleri indirip isimlerini ysn yaparak kendi paketim veya scriptim diye satmakta veya paylaşmaktadır.
Paketi yedekleyip makineden silerek kişileri engellemiş.
Sonrasında ise 3 yıllık samimiyetimize dayanarak ve cidden kardeşim olarak gördüğümden ona yazmak istedim. Tepkisi aşağıdadır.
Kendisi almanyada yaşadığı için sizleri rahatça dolandırabilceğini ve yaptırım uygulanamayacağını düşünüyor fakat işler malesef öyle değil.
Yasinin telefon numarası, adres bilgisi, ip adresi, annesinin ve 3-4 aile bireyine ait aktif instagram hesapları vb. bilgileri mağdur tarafla paylaştık. Ayriyetten wizard da durumu savcılığa taşımak istiyor. Umarım layığını bulur ve forumdan da uzaklaştırılır.
NOT: Aile bireylerine ait bilgileri ve şahsa ait görüntüleri forumda yasaklanmamak veya konunun kapatılmaması adına paylaşmayacağım.
Paketi yedekleyip makineden silerek kişileri engellemiş.
Sonrasında ise 3 yıllık samimiyetimize dayanarak ve cidden kardeşim olarak gördüğümden ona yazmak istedim. Tepkisi aşağıdadır.
Kendisi almanyada yaşadığı için sizleri rahatça dolandırabilceğini ve yaptırım uygulanamayacağını düşünüyor fakat işler malesef öyle değil.
Yasinin telefon numarası, adres bilgisi, ip adresi, annesinin ve 3-4 aile bireyine ait aktif instagram hesapları vb. bilgileri mağdur tarafla paylaştık. Ayriyetten wizard da durumu savcılığa taşımak istiyor. Umarım layığını bulur ve forumdan da uzaklaştırılır.
NOT: Aile bireylerine ait bilgileri ve şahsa ait görüntüleri forumda yasaklanmamak veya konunun kapatılmaması adına paylaşmayacağım.
Son düzenleme: