Öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Sunucusunda yönetim kadrosunu kontrol edecek, sunucusunda ortak arayan, oyuncu yetkili ilişkilerini kontrol eden bir yetkili arayan varsa bu konum öncelik olarak onlara hitabendir.
Adınız : Yiğit
Yaşınız : 20
Yaşadığınız Yer : istanbul
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz : Birçok farklı platformda yetkili olmuş bir kişiyim. Sanal ortamlara en başta eminim hepinizin bir zaman oynadığı oyunlarla başladım. Gerek counter strike, garrys mod ve web tabanlı oyunlarda adminlik tecrübem bulunmuştur.
Günlük Online Süreniz :5-10 saat arası discordda ve oyunda aktifimdir.
Özellikleriniz : Sakin ve en kolay yoldan olayları çözüme ulaştırmamla bu zamana kadar belirli noktalara geldim. Arkadaş canlısı tavrımla işimi iyi yaptığımı düşünüyorum
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : Yeto#7773
Diğer / Ek : Garrys Mod ile yetkili deneyimlerine başlayıp yavaşça fiveme doğru geçiyorum.
Yetkili olduğum birkaç sunucuyu profilimde görebilirsiniz.
detayları discord üzerinden konuşabiliriz.
iyi günler sağlıcakla kalınız.
Adınız : Yiğit
Yaşınız : 20
Yaşadığınız Yer : istanbul
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz : Birçok farklı platformda yetkili olmuş bir kişiyim. Sanal ortamlara en başta eminim hepinizin bir zaman oynadığı oyunlarla başladım. Gerek counter strike, garrys mod ve web tabanlı oyunlarda adminlik tecrübem bulunmuştur.
Günlük Online Süreniz :5-10 saat arası discordda ve oyunda aktifimdir.
Özellikleriniz : Sakin ve en kolay yoldan olayları çözüme ulaştırmamla bu zamana kadar belirli noktalara geldim. Arkadaş canlısı tavrımla işimi iyi yaptığımı düşünüyorum
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : Yeto#7773
Diğer / Ek : Garrys Mod ile yetkili deneyimlerine başlayıp yavaşça fiveme doğru geçiyorum.
Yetkili olduğum birkaç sunucuyu profilimde görebilirsiniz.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
detayları discord üzerinden konuşabiliriz.
iyi günler sağlıcakla kalınız.
Son düzenleme: