Merhabalar ben Yiğit, 20 Yaşındayım. Yaklaşık 4 yıldır Grafik Tasarımla uğraşıyorum, ajanslarda ve matbaalarda çalıştım yani alanda tecrübeliyim. FiveM alanında 200'den fazla sunucuya çeşitli tasarımlar yaptım (eskiler bilir) ve müşterilerimin %95'i memnuniyetlerini belirttiler. Aynı zamanda Twitch'te de referanslarım mevcut. Portfolyomu görmek ve tasarımlar ya da fiyat hakkında detaylı bilgi almak için
İletişim için de yine Discord: yeetpoint#9397 iletişime geçebilirsiniz.
(Yaptığım Tasarımlar Sadece FiveM İle Sınırlı Değildir.)
HİZMETLER
Logo Tasarımı
Animasyonlu Facecam (Kendi karikatürünüz çizilir.)
Banner
Hareketli Banner
Loading Screen Tasarımı
Aktif&Bakım Gifi
Discord Emote Tasarımları
Telefon Wallpaper
Launcher Tasarımı
Bunların dışında basılı medya (Kartvizit, Broşür, Sticker, Katalog) işleri de yapıyorum sadece sanal ortamlar değil işletmeleriniz/firmalarınız için de tasarım ihtiyacı durumunda iletişime geçebilirsiniz.
Fiyat Bilgisi Ve Daha Fazla Referans İçin Discord:
Portfolyomdan bazı işler.
Yüzünü göstermek istemeyen yayıncılar için Facecam yerine kullanılabilecek Karikatür animasyonu.
(Konuştuğunuzda ağzınız hareket eder ve Kendi karikatürünüz ya da belirttiğiniz özelliklerde yüz çizimi yapılır.)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
sunucuma gelebilirsiniz.İletişim için de yine Discord: yeetpoint#9397 iletişime geçebilirsiniz.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Yaptığım Tasarımlar Sadece FiveM İle Sınırlı Değildir.)
HİZMETLER
Logo Tasarımı
Animasyonlu Facecam (Kendi karikatürünüz çizilir.)
Banner
Hareketli Banner
Loading Screen Tasarımı
Aktif&Bakım Gifi
Discord Emote Tasarımları
Telefon Wallpaper
Launcher Tasarımı
Bunların dışında basılı medya (Kartvizit, Broşür, Sticker, Katalog) işleri de yapıyorum sadece sanal ortamlar değil işletmeleriniz/firmalarınız için de tasarım ihtiyacı durumunda iletişime geçebilirsiniz.
Fiyat Bilgisi Ve Daha Fazla Referans İçin Discord:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Portfolyomdan bazı işler.
Yüzünü göstermek istemeyen yayıncılar için Facecam yerine kullanılabilecek Karikatür animasyonu.
(Konuştuğunuzda ağzınız hareket eder ve Kendi karikatürünüz ya da belirttiğiniz özelliklerde yüz çizimi yapılır.)
Son düzenleme: