Selamlar,
Öncelikle belirtmek isterim ki gcphone eklentisi hakkında yaşadığınız sorunları bu konuya altta verdiğim yardım formuyla beraber atarsanız elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
1. Telefone ekranı beyaz şekilde kalıyor;
esx_addons_gcphone eklentisi ile ilgili bir sorun bu, çözümü için altta verdiğim start yolunu deneyin.
ve esx_addons_gcphone son sürümünü yüklemeyi unutmayın.
2. 64 Kişi de sesli konuşma sağlıklı çalışmıyor;
Bunun için herhangi bir Linux çekirdeğine sahip işletim sisteminiz olmalı. ( Linux kullanıcam diyorsanız tercihim Ubuntu )
Kolay bir şekilde Linux çekirdeğine uğraşsız erişmek için Windows 10 20H1 Sürümünü edinmeniz tercihim olacaktır, çünkü bu sürümde yerleşik stabil Linux Sürümü geliyor.
WEB RTC Kurulumu;
3. Fotoğraf çekerken donup kalıyor;
Verdiğim linkteki API'yi kullanmanız halinde bu sorun ortadan kalkacatır.
4. Animasyon geliyor ama sağ alttan telefon GUI'ı gelmiyor;
Bunun için indirdiğiniz eklentinin release olup olmadığını kontrol edin, eğer ki source code ise bu sorunla karşı karşıya kalmanız normaldir.
Alttaki bağlatıdan indirip sorunu çözebilirsiniz.
Öncelikle belirtmek isterim ki gcphone eklentisi hakkında yaşadığınız sorunları bu konuya altta verdiğim yardım formuyla beraber atarsanız elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
1. Telefone ekranı beyaz şekilde kalıyor;
esx_addons_gcphone eklentisi ile ilgili bir sorun bu, çözümü için altta verdiğim start yolunu deneyin.
ve esx_addons_gcphone son sürümünü yüklemeyi unutmayın.
Wiki:
start [SIZE=12px]esx_addons_gcphone[/SIZE]
start gcphone
###### Jobs ######
start esx_service
start esx_mecanojob
start esx_lscustom
start esx_truckerjob
...
2. 64 Kişi de sesli konuşma sağlıklı çalışmıyor;
Bunun için herhangi bir Linux çekirdeğine sahip işletim sisteminiz olmalı. ( Linux kullanıcam diyorsanız tercihim Ubuntu )
Kolay bir şekilde Linux çekirdeğine uğraşsız erişmek için Windows 10 20H1 Sürümünü edinmeniz tercihim olacaktır, çünkü bu sürümde yerleşik stabil Linux Sürümü geliyor.
WEB RTC Kurulumu;
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
3. Fotoğraf çekerken donup kalıyor;
Verdiğim linkteki API'yi kullanmanız halinde bu sorun ortadan kalkacatır.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
4. Animasyon geliyor ama sağ alttan telefon GUI'ı gelmiyor;
Bunun için indirdiğiniz eklentinin release olup olmadığını kontrol edin, eğer ki source code ise bu sorunla karşı karşıya kalmanız normaldir.
Alttaki bağlatıdan indirip sorunu çözebilirsiniz.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.