Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

[YARDIMLAŞMA] Gcphone Hataları ve Çözümleri

• Konbuyu başlatan Sydres
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 3K

Sydres

Üye
Yasaklandı
Web sitesi
www.eightbornrpg.com
Selamlar,

Öncelikle belirtmek isterim ki gcphone eklentisi hakkında yaşadığınız sorunları bu konuya altta verdiğim yardım formuyla beraber atarsanız elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

1. Telefone ekranı beyaz şekilde kalıyor;

esx_addons_gcphone eklentisi ile ilgili bir sorun bu, çözümü için altta verdiğim start yolunu deneyin.

ve esx_addons_gcphone son sürümünü yüklemeyi unutmayın.

Wiki:
start [SIZE=12px]esx_addons_gcphone[/SIZE]
start gcphone

###### Jobs ######
start esx_service
start esx_mecanojob
start esx_lscustom
start esx_truckerjob
...

2. 64 Kişi de sesli konuşma sağlıklı çalışmıyor;

Bunun için herhangi bir Linux çekirdeğine sahip işletim sisteminiz olmalı. ( Linux kullanıcam diyorsanız tercihim Ubuntu )

Kolay bir şekilde Linux çekirdeğine uğraşsız erişmek için Windows 10 20H1 Sürümünü edinmeniz tercihim olacaktır, çünkü bu sürümde yerleşik stabil Linux Sürümü geliyor.

WEB RTC Kurulumu;

3. Fotoğraf çekerken donup kalıyor;

Verdiğim linkteki API'yi kullanmanız halinde bu sorun ortadan kalkacatır.

4. Animasyon geliyor ama sağ alttan telefon GUI'ı gelmiyor;

Bunun için indirdiğiniz eklentinin release olup olmadığını kontrol edin, eğer ki source code ise bu sorunla karşı karşıya kalmanız normaldir.
Alttaki bağlatıdan indirip sorunu çözebilirsiniz.

88

DF

Ekli dosyalar

• Sydres.png
    Sydres.png
    15.3 KB · Görüntüleme: 9
Faydalı konu bilmeyenler için

DF
merhabalar telefonda fotoğraf çekip twitterda paylaşma nasıl olacak screenshot-basic yükledim fakat araştırdım iş çok daha ciddiye bindi benden webpack ve yarn ı güncellemmi istiyor node.js felan 2 gündür araştırıyorum üzerinde çalışıyorum bu konuda bilgi sahibiyseniz lütfen benle iletişme geçerseniz sevinirim

DF
webpack ve yarn a start verdiginden emin ol

DF
Almış olduğum hata arkadaşlar nerede yanlış yapıyorum beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
yarn 1.13.0 yüklememi istiyor
Adsız.png

DF
tamam hocamda 1.13.0 zaten sıkıntı orda ne yapmam gerekeni tam olarak anlamadım yarn_cli.js 'yi benden güncellememi istiyor fakat nasıl yapıcam
sitesinde araştırdım da

DF
Kimse tam olarak hakim değil sanırım yabancı kaynaklara 3 gündür bakıyorum manteliteyi halen çözmeye çalışıyorum entegre nasıl edebileceğimi çözsem süper olacak

DF
GCPhone upload ettiği resim sitesini değiştirebilmek mümkün mü?

DF
Teşekkürler buldum fakat birşey sorabilir miyim? Orada ki UPLOAD linkini nasıl değiştirebilirim başka bir link oturtabilirim. Farklı siteleri denedim olmadı çünkü.

DF
webpack ve yarn problemi için ev bilgisayarıma aktarıp yüklemeyi gerçekleştirdim sonra şu hata ile karşılaşmaya başladım arkadaşlar 156

DF
Her şey çalışıyor, arama yapılmıyor? Var mı bilgisi olan?..

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap