Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orda mesela script'de sana belirli sorular soruyor,
1-2-3-4 e tıklaman gerek diyor ama işte sorun var tıklayınca hiçbirşey olmuyor ~r~ falan diye gözüküyor
TriggerClientEvent('esx_methcar:notify', _source, "~r~~h~Not enough supplies to start producing Meth")
sanırım bu kısmı mythic_notify scriptine göre uyarladın, başındaki ~r~~h~ yazısını silersen sorunun düzelecektir kastettiğin sıkıntın buysa.
Aynı işlemi diğer notification'lar içinde yapman gerekiyor.
Kullandığın envanter disc-inventoryhud ise normal, sayıları harf ile değiştirmeye çalış.
disc-inventoryhud 1-2-3-4-5 tuşlarını envantere koyduğun şeylerle direk kullanım kolaylığı sağladığı için algılamıyor büyük ihtimalle, başka bir çözümü var mı bilmiyorum ama örnek olarak sayıları a-b-c-d tarzı harflerle kuzkay_meth scriptinde değiştirirsen düzeleceğini zannediyorum.
Citizen.CreateThread(function()
while true do
Citizen.Wait(10)
if pause == true then
if IsControlJustReleased(0, Keys['1']) then
selection = 1
ESX.ShowNotification('~g~Selected option number 1')
end
if IsControlJustReleased(0, Keys['2']) then
selection = 2
ESX.ShowNotification('~g~Selected option number 2')
end
if IsControlJustReleased(0, Keys['3']) then
selection = 3
ESX.ShowNotification('~g~Selected option number 3')
end
end
end
end)
çok incelemedim fakat kuzkay_meth scriptinin client.lua'sında en altta bu kod bloğunda Keys['1'] i Keys['A'] gibi değiştirirseniz düzelecektir sanırım, 2 ve 3'ü de aynı şekilde istediğiniz harflere atayabilirsiniz.
disc-inventoryhud 1-2-3-4-5 tuşlarını envantere koyduğun şeylerle direk kullanım kolaylığı sağladığı için algılamıyor büyük ihtimalle, başka bir çözümü var mı bilmiyorum ama örnek olarak sayıları a-b-c-d tarzı harflerle kuzkay_meth scriptinde değiştirirsen düzeleceğini zannediyorum.