Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar ben databaseimi kaydediyorum yani silahçıdaki silah fiyatlarını, araç maaş vs değiştirdim res attım swye ancak bir değişiklik olmadı (server.cfg'de bağlı database onda bir sıkıntı yok, ve çoğu şeyi doğru yaptığımdan eminim.
merhabalar ben databaseimi kaydediyorum yani silahçıdaki silah fiyatlarını, araç maaş vs değiştirdim res attım swye ancak bir değişiklik olmadı (server.cfg'de bağlı database onda bir sıkıntı yok, ve çoğu şeyi doğru yaptığımdan eminim.
Silah fiyatları gibi şeyleri dosyaların scriptlerin içindeki config gibi dosyalardan ayarlarsın.Araç vb. değil ki bu ? doğru yaptığınıza emin misiniz ?