╔▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ๑۩۩๑ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬╗
║ ??? ?????
║ ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
║ Öncelikle Hepinize Merhaba Saygıdeğer Dostlarım , Benim Adım Atilla Han , The House Şirketinin Kurucusu Ve Aile Büyüğüyüm , Sizlere Bu Yazıyı Yazmamdaki En Büyük Amaç Girecek Olduğunuz Şirketin Ne Kadar Disiplinli Ve Tehlikeli Olduğunu Bilmeniz İçindir . Şirketimiz 13 Kasım 1982 Yılında Narin Şahsuvaroğlu Tarafından Kurulmuştur . Hayat Boyu Amaçladığımız Tek Şey İnsanların Yüzünü Güldürmek Olmuştur . Biz The House Olarak Muhimmat , Ticaret , Galeri , Alım Satım İşleri Yapan Bir Şirketiz . 2006 Yılında Narin Bey Aramızdan Ayrıldığı İçin Atilla Bey Yönetimi Ele Almıştır .
║ Şirketimizin Yapmış Olduğu Meslek Branşları ;
║ * Araç Alım Satım
║ * Mühimmat Üretim Ve Satım
║ * Lojistik
║ * Emlak
║ * Tuning Shop
║Tabi Ki Birde Diğer Yüzümüz Mevcut
║Şirket Olarak Kendimize Karanlığın Efendisi Diyoruz , Aklınıza Ne Kadar Kötü Şey Varsa Bizde Bulabilirsiniz ...
║ * Organ Kaçakçılığı
║ * Esrar Üretimi Ve Satışı
║ * Şarap Üretim Ve Satışı
║ * Kadın Pazarama
║ * Çalıntı Araba Parçaları Alım Ve Satım
║ * Mekan İşletmeciliği
║ * Kara Para Aklama
║ * İllegal Mekanik Yönetimi
║ Gördüğünüz Üzere Şirketimiz Son Derece Melek Yüzlü Şeytan Şekinde Çalışmaktadır . Eğer Sizde Bizlerden Biri Olmak İsterseniz Takım Elbise Getirmeyi Unutmayın , Zira Atilla Bey ' in Size Kötü Bakmasını İstemeyiz . Saygılarımızla ## The House
║ ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
║ ??? ?????
╚─────────────── •✧✧• ────────────────╝
Bu Kadar Mı Tabikide Değil
║ ??? ?????
║ ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
║ Öncelikle Hepinize Merhaba Saygıdeğer Dostlarım , Benim Adım Atilla Han , The House Şirketinin Kurucusu Ve Aile Büyüğüyüm , Sizlere Bu Yazıyı Yazmamdaki En Büyük Amaç Girecek Olduğunuz Şirketin Ne Kadar Disiplinli Ve Tehlikeli Olduğunu Bilmeniz İçindir . Şirketimiz 13 Kasım 1982 Yılında Narin Şahsuvaroğlu Tarafından Kurulmuştur . Hayat Boyu Amaçladığımız Tek Şey İnsanların Yüzünü Güldürmek Olmuştur . Biz The House Olarak Muhimmat , Ticaret , Galeri , Alım Satım İşleri Yapan Bir Şirketiz . 2006 Yılında Narin Bey Aramızdan Ayrıldığı İçin Atilla Bey Yönetimi Ele Almıştır .
║ Şirketimizin Yapmış Olduğu Meslek Branşları ;
║ * Araç Alım Satım
║ * Mühimmat Üretim Ve Satım
║ * Lojistik
║ * Emlak
║ * Tuning Shop
║Tabi Ki Birde Diğer Yüzümüz Mevcut
║Şirket Olarak Kendimize Karanlığın Efendisi Diyoruz , Aklınıza Ne Kadar Kötü Şey Varsa Bizde Bulabilirsiniz ...
║ * Organ Kaçakçılığı
║ * Esrar Üretimi Ve Satışı
║ * Şarap Üretim Ve Satışı
║ * Kadın Pazarama
║ * Çalıntı Araba Parçaları Alım Ve Satım
║ * Mekan İşletmeciliği
║ * Kara Para Aklama
║ * İllegal Mekanik Yönetimi
║ Gördüğünüz Üzere Şirketimiz Son Derece Melek Yüzlü Şeytan Şekinde Çalışmaktadır . Eğer Sizde Bizlerden Biri Olmak İsterseniz Takım Elbise Getirmeyi Unutmayın , Zira Atilla Bey ' in Size Kötü Bakmasını İstemeyiz . Saygılarımızla ## The House
║ ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
║ ??? ?????
╚─────────────── •✧✧• ────────────────╝
Bu Kadar Mı Tabikide Değil
- The House
- * Saygılı Ve Düzenli Bir Ekip .
- * Sosyal RP .
- * Ekibimize Girmek İçin +17 Yaş Ve Minimum 400 Saatiniz Bulunmalıdır .
- * Ekibimizde Fivem , Valorant , Pubg Mobile , Vs. Oyunlar Oynanmaktadır .
- * The House Holding Saman Altından Su Yürütme Şeklinde Çalışmaktadır , Yani Kullandığınız Kelimelere Ve Üsluplara Çok Dikkat Etmelisiniz.
- * Oluşumumuzda Hiçbir Şekilde Ezen Veya Ezilen Taraf Mantığı Yoktur Patronumuz Atilla Bey Silah Kullanmak Yerine Konuşmayı Sevdiğinden Dolayı Ona Rahatça Başınızdan Gelen Olayları Anlatabilirsiniz
- * Oluşumuzda Hiçbir Şekilde Kadın Erkek Üstünlüğü Yoktur , İnsan İnsandır Mantığı İle Hareket Etmekteyiz .
- * Oluşumumuzda Kesinlikle Ve Kesinlikle Takım Elbise Şarttır , Bilindiği Üzere The House Adına İş Yapacağınız İçin Saygıya Ve Düzene Çok Önem Vermelisiniz .
- * Saygılarımla ( Atilla Han ) A T İ#0009
??? ?????
Şirketimizle Kesinlikle Racon Kesmek Veya Boş Yere Millete Silah Sıkmak Yasaktır , Ama Bu Tabi Ki Sonsuza Kadar Silah Sıkmayacaksınız Anlamına Gelmez , Bize Yanlış Yapan Olursa Tabi Ki Atilla Bey ' in Komutuyla Delik Deşik Edebilirsiniz .
Ekli dosyalar
Son düzenleme: