- Discord
- AsderBey#1996
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ekip Alımları Açık
Legal Meslek Alımları Açık
Biz kimiz?
Merhabalar, bizler tamamı ile arkadaş çevresiyle oluşmuş kendi topluluğumuzu oluşturan bir ekibiz. Ortamlarda ve platformlarda tanışıp dostluk ve samimiyetimizi her geçen gün arttıran bir topluluğuz. Bu topluluğu büyütmek ve farklı platformlara da açılmak hedeflerimiz arasında. Sunucumuzdaki ana hedef iletişim rollerinin yani sosyal odaklı rollerin, illegal ve legal rollerin dışarıdan bakınca mükemmel görünmesini sağlamak. Bunları yapmak için elimizden geleni ardımıza koymuyoruz.
Sunucunun türü nedir?
Hard-Arcade odaklıdır. Bunun en büyük sebebi rollerin daha verimli rol yapmanın ve kalitenin zevkini yaşayabilmektir. Ama mutlaka rolden önce kurallar okunmalıdır.
Sunucuda ne gibi oluşumlar var?
Rol kalitenize güveniyorsanız dilediğiniz oluşumu açabilirsiniz. Tabi bu sırada yetkililer tarafından izlenirsiniz ve işleyişe göre devam eder yada kapatılabilir.
Mekan yada araba almak istiyorum, ücret ödemem gerekiyor mu?
Mekan yada araba almak istiyorum, ücret ödemem gerekiyor mu?
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
1.3 - Donate' adlı bölüme giderek detaylı bilgi alabilirsiniz.Ekip mantığı nasıldır?
Sunucuda aile mantığı bulunmamaktadır. Custom çete olarak ekibinizi kurup rollere katılabilirsiniz.
Sunucuda uyarı & uzaklaştırma sistemi nasıl?
Sunucu kurallarımıza uyulmadığı taktirde yönetim size uyarı, sunucudan süreli uzaklaştırma veya sunucudan atılma gibi yaptırımlar uygulayabilir.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Detaylı tanıtım için tıklayınız)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Kuralları incelemek için tıklayınız)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Discord sunucumuza katılmak için lütfen tıklayınız)