Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla 2012 daha optimize falan diye bir şey duymuştum doğrudur yalandır bilmiyorum ama genellikle 2012 kullanılıyor klasigi bozmam 2012 den devam ederim
valla 2012 daha optimize falan diye bir şey duymuştum doğrudur yalandır bilmiyorum ama genellikle 2012 kullanılıyor klasigi bozmam 2012 den devam ederim
Windows 2019 en performanslı sunucudur lakin fazla ram tüketir win 2012 2019 a göre daha az performanslı olup daha az ram tüketir. Datafex.com.tr olarak tüm müşterilerimize 2019 sunucu sağlıyoruz yıllardır her şey mükemmel.
Ram mi cpu mu dersen tabiki ki Cpu önemlidir sunucuyu asıl çalıştıran şey CPU dur ve fivem tekil cpuda çalışır bu yüzden alacağın işlemcinin tekil coru yüksek olmalı yoksa sıkıntı yapabilir örneğin harita geç yüklenir bu harita geç yüklenmesine ram de dahildir ddr4 olmalı ve hızı yüksek olmalıdır.