Merhabalar.
Öncelikle Nasılsınız Umarım İyisinizdir.
Kendi Açıcak Olduğum Fivem Roleplay Sunucum İçin Yetkili Kadrosu Yani Benimle Birlikte Sunucumuzu Büyültecek Bir Ekip Arıyorum.
Ekibimdeki Kişilerin Sıcak Kanlı Olup Sohbetlerine Doyum Olmamasından Yanayım. Bu Şekilde Kişiler Arıyorum. Büyük Bir Ekip Oluşturup Onlarla Birlikte Sadece Fivem Değil Bir Çok Oyunda Oyun Oynayıp , Yeri Geldiğinde Sohbet Muhabbet Etmek İstiyorum. Bunların Yanı Sıra Fivem Sunucumda Yetkili Olan Kişilerin Yani Büyümemizde En Büyük Etkeni Oluşturan Kişilerin Avantajlarından Bahsetmek İstiyorum.
**Sadece Yetkililere Özel Etkinlikler.
Yetkililer Arasında Haftalık Plus Seçimleri Olarak Geçici Hediyeler.
Yetkililerimizin Çabası Üzerine IC-OOC Maaş.
Şuanlık Aklımızda Bulunanlar Bunlar İlerleyen Zamanlarda Yeni Şeyler Elbette Ki Ekleyeceğiz.**
Eğer Sende WaX Ekibimize Katılmak İstersen. Benimle İletişim Kurabilirsin.
Teşekkür Ederim.
Discord: garaveling
Öncelikle Nasılsınız Umarım İyisinizdir.
Kendi Açıcak Olduğum Fivem Roleplay Sunucum İçin Yetkili Kadrosu Yani Benimle Birlikte Sunucumuzu Büyültecek Bir Ekip Arıyorum.
Ekibimdeki Kişilerin Sıcak Kanlı Olup Sohbetlerine Doyum Olmamasından Yanayım. Bu Şekilde Kişiler Arıyorum. Büyük Bir Ekip Oluşturup Onlarla Birlikte Sadece Fivem Değil Bir Çok Oyunda Oyun Oynayıp , Yeri Geldiğinde Sohbet Muhabbet Etmek İstiyorum. Bunların Yanı Sıra Fivem Sunucumda Yetkili Olan Kişilerin Yani Büyümemizde En Büyük Etkeni Oluşturan Kişilerin Avantajlarından Bahsetmek İstiyorum.
**Sadece Yetkililere Özel Etkinlikler.
Yetkililer Arasında Haftalık Plus Seçimleri Olarak Geçici Hediyeler.
Yetkililerimizin Çabası Üzerine IC-OOC Maaş.
Şuanlık Aklımızda Bulunanlar Bunlar İlerleyen Zamanlarda Yeni Şeyler Elbette Ki Ekleyeceğiz.**
Eğer Sende WaX Ekibimize Katılmak İstersen. Benimle İletişim Kurabilirsin.
Teşekkür Ederim.
Discord: garaveling
Ekli dosyalar
Son düzenleme: