Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı vMenu Önemli Herkes Bakmalı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AEK1834

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba,
Vmenu Sunucu için ne ifade ediyor? Gördüğüm kadarıyla ms değerleri gerçekten arttırıyor ve sunucuda lag vb. neden olduğunu biliyorum.Sunucuda kullanılmalı mı kullanılmamalı mı ? Ne gibi eksiklikler kullanmazsak ortaya çıkar ? Bilgi verirseniz sevinirim.

DF
Vmenü admin menüsü evet artık laglar yaratıyo sunucuda ama bazı versiyonlarında hiç yok istersen bakabilirsin netden elimde link yok makinayı geliştirmeyi deneyebilirsin makina özelliklerini yazarmısın ve fivem key kaç kişilik

DF
Vmenü admin menüsü evet artık laglar yaratıyo sunucuda ama bazı versiyonlarında hiç yok istersen bakabilirsin netden elimde link yok makinayı geliştirmeyi deneyebilirsin makina özelliklerini yazarmısın ve fivem key kaç kişilik
Sadece admin menüsüyse gerek yok açıkçası.Çok ihtiyaç duyuluyor mu ? 64 key

DF
Admin menüsü değil sunucuyu kurarken kordinatlarını gösterebilirsin ve daha birsürü şey yapabilirsin optimize edersen 0.60 ms alabilirsin ben optimize edip 0.54 ms falan alıyorum optimize edemezsen de sunucunu kurduktan sonra vMenuyü kaldırabilirsin

DF
hava durumu değişimi

DF
Admin menüsü değil sunucuyu kurarken kordinatlarını gösterebilirsin ve daha birsürü şey yapabilirsin optimize edersen 0.60 ms alabilirsin ben optimize edip 0.54 ms falan alıyorum optimize edemezsen de sunucunu kurduktan sonra vMenuyü kaldırabilirsin
anlayamadım * Admin menüsü değil sunucuyu kurarken kordinatlarını gösterebilirsin* neyi kasttettiniz ?

DF
vMenü admin menüsü değildir birçok şeyi yapabildiğiniz bir scripttir kurup bakabilirsiniz.

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!