Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Vmenu Sunucu için ne ifade ediyor? Gördüğüm kadarıyla ms değerleri gerçekten arttırıyor ve sunucuda lag vb. neden olduğunu biliyorum.Sunucuda kullanılmalı mı kullanılmamalı mı ? Ne gibi eksiklikler kullanmazsak ortaya çıkar ? Bilgi verirseniz sevinirim.
Vmenü admin menüsü evet artık laglar yaratıyo sunucuda ama bazı versiyonlarında hiç yok istersen bakabilirsin netden elimde link yok makinayı geliştirmeyi deneyebilirsin makina özelliklerini yazarmısın ve fivem key kaç kişilik
Vmenü admin menüsü evet artık laglar yaratıyo sunucuda ama bazı versiyonlarında hiç yok istersen bakabilirsin netden elimde link yok makinayı geliştirmeyi deneyebilirsin makina özelliklerini yazarmısın ve fivem key kaç kişilik
Admin menüsü değil sunucuyu kurarken kordinatlarını gösterebilirsin ve daha birsürü şey yapabilirsin optimize edersen 0.60 ms alabilirsin ben optimize edip 0.54 ms falan alıyorum optimize edemezsen de sunucunu kurduktan sonra vMenuyü kaldırabilirsin
Admin menüsü değil sunucuyu kurarken kordinatlarını gösterebilirsin ve daha birsürü şey yapabilirsin optimize edersen 0.60 ms alabilirsin ben optimize edip 0.54 ms falan alıyorum optimize edemezsen de sunucunu kurduktan sonra vMenuyü kaldırabilirsin