Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Viber adlı kişi ve konularından şikayetçiyim

• Konbuyu başlatan TGIANN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TGIANN

VIP Üye
VIP Üye
x,y,z farketmeksizin herhangi bir sunucudan aldığı dosyaların hepsi bana aittir ve bana ait olan şeylerin şuan forumda paket satış konuları mevcuttur
(Ayrıca dosyanın adını haze yazınca scripti haze RP'nin ÜSTÜN devcikleri kodlamış olmuyor)

1. Satış konum: Paket - Ücretli Optimize Edilmiş Güncel Scriptler Bulunan Sunucu Paketi | FivemTürk - Türkiye'nin ilk ve tek FiveM forum adresi (fivemturk.com)
2. Satış konum: Paket - QB - INFINITY - EDRP V2 Son Paketi (NPC Açık +200 Oyuncu Oynatma Garantili) | FivemTürk - Türkiye'nin ilk ve tek FiveM forum adresi (fivemturk.com)

Şikayetçi olduğum konuları
Paylaşım - Üstün Motel (NP Inspired) | FivemTürk - Türkiye'nin ilk ve tek FiveM forum adresi (fivemturk.com) 1. pakette bulunuyor
Paylaşım - Üstün CCTV | FivemTürk - Türkiye'nin ilk ve tek FiveM forum adresi (fivemturk.com) 1. pakette bulunuyor
Paylaşım - Üstün Kara Borsa | FivemTürk - Türkiye'nin ilk ve tek FiveM forum adresi (fivemturk.com) 1. pakette bulunuyor
Paylaşım - Üstün Bennys | FivemTürk - Türkiye'nin ilk ve tek FiveM forum adresi (fivemturk.com) 1. pakette bulunuyor
Paylaşım - Üstün İkinci El Araç Galerisi | FivemTürk - Türkiye'nin ilk ve tek FiveM forum adresi (fivemturk.com) 1. ve 2. pakette bulunuyor
Paylaşım - Üstün Deniz Altı Soygunu | FivemTürk - Türkiye'nin ilk ve tek FiveM forum adresi (fivemturk.com) 2. pakette bulunuyor
Paylaşım - Üstün UI'li Kaykay | FivemTürk - Türkiye'nin ilk ve tek FiveM forum adresi (fivemturk.com) 2. pakette bulunuyor
Paylaşım - Üstün DNA Sistemi | FivemTürk - Türkiye'nin ilk ve tek FiveM forum adresi (fivemturk.com) 1 ve 2. pakette bulunuyor
Paylaşım - Üstün Gemi Ticareti | FivemTürk - Türkiye'nin ilk ve tek FiveM forum adresi (fivemturk.com) 2. pakette bulunuyor

Üstte bulunan her bir link için özelden tek tek kanıt sunabilirim.

DF
Konuyu izlemedeyim 3. şahıslar yorum yapmayı bıraksın başka uyarım olmayacak, ayrıca foruma en ufak yararın veya katkın yok ben bundan çok sıkıldım ayda 2 3 kere şikayet konusu açmaktan başka hiç bir şekilde forumu kullanmıyorsun baktım mesajlarına 29 mesajının ciddi ciddi 20 tanesi sadece bu ve ben artık sıkıldım forumda evet bir kural var satış konusu olan kişilerin emeklerini korumak ile ilgili şuana kadar bunu layığı ile zaten yaptık ama anlamadığım nokta bu burada paylaşılmasa zaten x y z forumlarında veya leak discordların da cirit atıyor pack olarak paylaşılıyor. Eklentilerini artık kendiminmiş gibi düşünmeye başladım artık eklentilerini şifreleyerek lisanslayarak bir şekilde korumaya çalışır mısın ?

Forum kurallarında bile yazıyor lakin uzun süredir zaten yönetim olarak elimden geleni yapıyorum ama artık çok ciddi manada söylüyorum eklentilerini kendin korumaya başlamalısın ! Şifrele lisansla prof şekilde destek veya yardım al.
55033

DF
Son düzenleme:
Konuyu izlemedeyim 3. şahıslar yorum yapmayı bıraksın başka uyarım olmayacak, ayrıca foruma en ufak yararın veya katkın yok ben bundan çok sıkıldım ayda 2 3 kere şikayet konusu açmaktan başka hiç bir şekilde forumu kullanmıyorsun baktım mesajlarına 29 mesajının ciddi ciddi 20 tanesi sadece bu ve ben artık sıkıldım forumda evet bir kural var satış konusu olan kişilerin emeklerini korumak ile ilgili şuana kadar bunu layığı ile zaten yaptık ama anlamadığım nokta bu burada paylaşılmasa zaten x y z forumlarında veya leak discordların da cirit atıyor pack olarak paylaşılıyor. Eklentilerini artık kendiminmiş gibi düşünmeye başladım artık eklentilerini şifreleyerek lisanslayarak bir şekilde korumaya çalışır mısın ?

Yakalaşık 12 yaşından beri internet üzerinden insanlara yardım ediyorum küçük yaşlarımda abilerimden çok güzel şeyler öğrendim ve belli bir yaşıma kadar bir çok çalışmamı ücretsiz olarak paylaştım bir yerden sonra Türk milletinin ne kadar iğrenç, internet aleminde ne kadar yüzsüz olduğunu görene kadar. Biz Türkler için her şey çıkar içindir bir işte çıkarımız yoksa onu yapmayız bir kişinin emeğine saygı göstermeyiz x kişisi ile dalga geçeriz ama o x kişisinin en ufak şeyine muhtacızdır bu yüzden son 4-5 yıldır sadece yurt dışına çalışıyorum paylaştığım çoğu ücretsiz şeyide yurt dışı forumlarında paylaşıyorum. Emeğime saygı almadığım bir ortamda benden bir şeyler paylaşmamı bekleyemezsiniz

Örnek olarak: (1) Rehber - Screenshot Basic'i Discord Webhook İle Kullanma | FivemTürk - Türkiye'nin ilk ve tek FiveM forum adresi (fivemturk.com)
bu konunun bile forumda kendileri yapmışçasına paylaşmış insanlar var
ekstra olarak ücretsiz paylaşmış olduğum MDT( ) scriptinin bile hala forumda leak çalışmayan halleri paylaşıyor.

Konuları kapatıp kapatmamak size kalmış
Bir şeyler öğrenmeyip kendini geliştirmeyen insanlara ne yazık ki ücretsiz şeyler paylaşmayı ve yardım etmeyi düşünmüyorum.

DF
Yakalaşık 12 yaşından beri internet üzerinden insanlara yardım ediyorum küçük yaşlarımda abilerimden çok güzel şeyler öğrendim ve belli bir yaşıma kadar bir çok çalışmamı ücretsiz olarak paylaştım bir yerden sonra Türk milletinin ne kadar iğrenç, internet aleminde ne kadar yüzsüz olduğunu görene kadar. Biz Türkler için her şey çıkar içindir bir işte çıkarımız yoksa onu yapmayız bir kişinin emeğine saygı göstermeyiz x kişisi ile dalga geçeriz ama o x kişisinin en ufak şeyine muhtacızdır bu yüzden son 4-5 yıldır sadece yurt dışına çalışıyorum paylaştığım çoğu ücretsiz şeyide yurt dışı forumlarında paylaşıyorum. Emeğime saygı almadığım bir ortamda benden bir şeyler paylaşmamı bekleyemezsiniz

Örnek olarak: (1) Rehber - Screenshot Basic'i Discord Webhook İle Kullanma | FivemTürk - Türkiye'nin ilk ve tek FiveM forum adresi (fivemturk.com)
bu konunun bile forumda kendileri yapmışçasına paylaşmış insanlar var
ekstra olarak ücretsiz paylaşmış olduğum MDT( ) scriptinin bile hala forumda leak çalışmayan halleri paylaşıyor.

Konuları kapatıp kapatmamak size kalmış
Bir şeyler öğrenmeyip kendini geliştirmeyen insanlara ne yazık ki ücretsiz şeyler paylaşmayı ve yardım etmeyi düşünmüyorum.
55034

Tek bu konuda 2 yorumun var yardım diye diyorsan 12 Ağustos 2020, Kendi mdt'ni de paylaşmışsın ne güzel githubunda kendi konun bile yok forumda neden ? Ücretsiz paylaştığını söylüyorsun ama forumda yok paylaşım bununla ilgili ? Burada senin emeğine ben mi saygısızlık ediyorum yada bu forum yöneticileri mi ediyor ? Yabancı forumlarda paylaşıyorsun ama bu forumda paylaşmıyorsun niye ? FivemTürk ne yaptı sana ? Emeğine kim saygısızlık etti şuana kadar hangi paylaşıaln paketin şuyun buyun kaldırılmadı ? Ne yapalım ayaklarına mı kapanalım ? Hem bu sözleri söyleyip emeğine saygı alamadığın ortamda paylaşım yapmayıp (Başka yabancı forumlarda paylaştığın halde) başkaları paylaşınca da şikayet konusu açıyorsun, kaç kere kendi eklenti bu forum üzerinde kendin paylaşmayı denedin ? Kim sana kötü dönüş yaptı ? Hangi yaptığın paylaşımda altında sana hakaretlerde bulundular biz müdahale etmedik ? Ben niye bunları bu forumda göremiyorum ? Burada FivemTürk'ün sana yaptığı şey nedir ? Bu kadar nefret dolu olup eklentilerinin de paylaşılmasını halen forum üzerinde başka yerlerde paylaşılmasını umursamaksızın burada engelletmeye çalışıyorsun ?

DF
Uyarı yok dendi
sadodan bir rövaşata ve gol!!!

DF
Paylaşımlarımın seninle gram alakası olmamasına rağmen bana açtığın 3. şikayetçiyim konusu. Lütfen hayal dünyasında yaşamayı bırak FiveM'de ki her script senin değil.

DF
Uyarı yok dendi
55044
knks paylaştığın kaykay zımbırtısında yazıyor​

DF
Sana ait olmayan şeyler hakkında hak talebinde bulundun buda ayrı bir gariplikti , eklentiler başkalarına ait kimin olduğunu biliyorum ve eklentilerin forumda paylaşılması için herhangi bir sebep yok, kişilerin satış konusu dahil yok konu kapatıldı iyi günler.

Düzeltme eklentiler karışık iki tarafında hak sahipliği mevcut artık kendi eklentilerinizi korumanız konusunda biraz daha çaba sarf etmeniz gerektiğinizi anlamışınızdır forumdan da saygı istiyorsan ilk önce saygı göstermelisin. İyi forumlar.

Direkt Paket paylaşılsa müdahalede bulunurum lakin bu tür tek tek paylaşımda ne yazık ki bir şey yapmayacağım.

DF
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!